Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης ο Χανιώτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης με χρίσμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

υποψήφιος-περιφερειάρχης-κρήτης-ο-χα-782979

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κρήτης ως επικεφαλής συνδυασμού, επιβεβαιώνει επίσημα στο zarpanews.gr, ο νυν περιφερειακός σύμβουλος Χανίων της μείζονος μειοψηφίας Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Ο Χανιώτης περιφερειακός σύμβουλος θα ηγηθεί του συνδυασμού για την Περιφέρεια που λαμβάνει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, μετά το ραντεβού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, μεταξύ του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κ. Μαρκογιαννάκη.

Σε δήλωση του στο zarpanews.gr o υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε και την ευκαιρία που μου δίνει να υπηρετήσω με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη τον τόπο που μεγάλωσα και αγαπώ.

Ως υποψήφιος Περιφερειάρχης προσβλέπω να είμαι η επιλογή όσων ζητούν ανανέωση στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά κυρίως όσων θέλουν η Κρήτη να γίνει μια περιφέρεια πρότυπο. Όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλη την Ευρώπη. Έχει όλες τις προϋποθέσεις για να το πετύχει, καθώς διαθέτει μοναδική φυσική ομορφιά, τοπική οικονομία με μεγάλες δυνατότητες, σπάνιο πολιτιστικό και ιστορικό πλούτο, σπουδαία εκπαιδευτικά ιδρύματα. Και πάνω απ’ όλα έχει ανθρώπους ικανούς, περήφανους, εργατικούς, με αγάπη για τον τόπο τους.

Τα τελευταία 25 χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου ξέρω ότι πολλοί έδωσαν ανάλογες υποσχέσεις, αλλά ο απολογισμός τους τούς διέψευσε. Η Κρήτη, όμως, δεν μπορεί να χάσει άλλες ευκαιρίες. Πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια στη νέα εποχή που ξημερώνει. Με την δράση μου στο περιφερειακό συμβούλιο, την επαγγελματική μου εμπειρία, αλλά και τη βοήθεια συνεργατών με όραμα και ικανότητες, νοιώθω έτοιμος να συμβάλλω στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Δικό μου όραμα είναι μια Κρήτη περήφανη για την ιστορία και την παράδοσή της, αλλά κυρίως αισιόδοξη για το μέλλον της. Το στοίχημα μπορούμε να το κερδίσουμε. Και προς τούτο ζητώ τη στήριξη όλων των Κρητικών».

zarpanews.gr

5 thoughts on “Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης ο Χανιώτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης με χρίσμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

  1. ΒΡΗΚΕ «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ» Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ…
    ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣ,,,
    ΑΠΟΡΩ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ «ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ» ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ…
    Υ.Γ.: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ (Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ) ΕΒΑΖΕ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΧΡΙΣΜΑ.
    ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. Μας κοπηκε η αναπνοη κοπελια από την καπνα από τα οικογενειακα τζακια…..τζακια παντου….δεν ξέρω όμως τι είναι καλυτερο τζακι καλοριφερ σομπα?Ας μου απαντησει κανεις….

  3. Εντάξει κοπελια θυσια….υπερβολες….άλλα θα ήταν μια πολυ καλή ιδεα να διαβασουμε ολοι την τραγωδια του Ευριπιδη Ιφιγένεια εν Αυλιδι!!!!!!!!!Διδακτικη αρκετα!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook