Υποκλοπές: Προκλητική η αδράνεια της Δικαιοσύνης – Με 109 πρόσωπα η «λίστα των κοριών»

υποκλοπές-προκλητική-η-αδράνεια-της-δ-1560389

Αδιανόητο για μία δημοκρατική χώρα, στην οποία λειτουργούν οι θεσμοί, είναι το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη δεν έχει παρέμβει ακόμα στο θέμα των υποκλοπών και των παρακολουθήσεων κορυφαίων υπουργών, πολιτικών στελεχών, δημοσιογράφων και εκδοτών, όπως προκύπτει από τη λίστα που αποκάλυψε το Documento.

Πολιτικά στελέχη ακόμα και του κυβερνώντος κόμματος, με τα οποία συνομίλησαν τα «Παιχνίδια Εξουσίας», αδυνατούν να εξηγήσουν την αδράνεια που επιδεικνύει η ηγεσία της Δικαιοσύνης για ένα μείζον θέμα λειτουργίας των θεσμών, το οποίο και υπονομεύει τη δημοκρατία στη χώρα!

Μεταξύ άλλων παρακολουθούνταν -σύμφωνα με τη λίστα- πρόσωπα με καθοριστικό ρόλο στην φρούρηση της χώρας, όπως ο υπουργός Εξωτερικών – ο μόνος που είχε το θάρρος και αντέδρασε στο θέμα – με δήλωση κύκλων του, μια δήλωση που πολύ σωστά χαρακτηρίστηκε από το iEidiseis ως «γρίφος».

Ο εκδότης του Documento, μπροστά στη χαρακτηριστική αδράνεια της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τις πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», θα μεταβεί τη Δευτέρα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, όπου και θα καταθέσει τη λίστα και όσες πληροφορίες διαθέτει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Κώστας Βαξεβάνης διαθέτει και άλλα στοιχεία για το θέμα των παρακολουθήσεων πολιτικών, δημοσιογράφων και άλλων δημοσίων προσώπων με το παράνομο λογισμικό Pretador, στοιχεία που θα αξιοποιήσει τις επόμενες ημέρες.

Όπως δε, είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, τα ονόματα που δημοσιεύει την Κυριακή το Documento είναι μόνο ένα μέρος της λίστας. Μια λίστα που εμπεριέχει συνολικά 109 δημόσια πρόσωπα.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook