Υποδυόταν τον νεκρό στο TikTok και κατάφερε να πάρει ρόλο σε σειρά

υποδυόταν-τον-νεκρό-στο-tiktok-και-κατάφερε-1551871

Το όνειρο του πραγματικότητα έκανε ένας χρήστης του Tik Tok, ο οποίος παρίστανε τον νεκρό σε διάφορες αναρτήσεις που έκανε στην πλατφόρμα και κατέληξε τελικα να πάρει ρόλο στη δημοφιλή σειρά «CSI: Vegas».

Όλα ξεκίνησαν με μια μια μακάβρια πρόκληση στο Tik Tok, τα λεγομενα challenge που συχνά κυκλοφορούν στην πλατφόρμα. Ο 42χρονος Τζος Νάλεϊ υποδυόταν τον νεκρό για σχεδόν έναν χρόνο. Επί 321 ημέρες, συγκεκριμένα, ο χρήστης του TikTok, ο οποίος είναι και διευθυντής ενός εστιατορίου, κείτονταν «άψυχος» στο χώμα, σε διάφορες τοποθεσίες της πολιτείας Bluegrass.

 

Σε συνέντευξή του στo New York Post, ο 42χρονος σημείωσε ότι αυτή του η κίνηση τού έδωσε την ευκαιρία για μία ακρόαση στην επιτυχημένη σειρά του CBS. Μάλιστα, τα βίντεό του έχουν συγκεντρώσει πολλά εκατομμύρια προβολές στο TikTok με τους χρήστες να τον αποθεώνουν για τις… υποκριτικές του ικανότητες.

«Είμαι τυχερός που ζω σε ένα μέρος της πολιτείας, όπου υπάρχουν μερικά αξιοπρεπή πάρκα που είναι εγκαταλελειμμένα. Αν πρόκειται να πετάξεις ένα πτώμα, εκεί θα το πετάξεις» επισημαίνει ο ίδιος.

Οι σκηνοθέτες του CSI τον εντόπισαν και του έκαναν πρόταση να συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά, με τον 42χρονο να βρίσκεται πλέον στην Καλιφόρνια για να ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Έκτοτε, πλήθος βίντεο που τον παρουσιάζουν νεκρό, σαρώνουν τον λογαριασμό του στο TikTok ο οποίος μετονομάστηκε σε «living_dead_josh».

Λίγο αφότου οι σκηνοθέτες του CSI τον εντόπισαν και του έκαναν πρόταση για τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς, ο 42χρονος πήγε στην Καλιφόρνια, με σκοπό να ξεκινήσει τα γυρίσματα. Μάλιστα από τότε, πλήθος βίντεο που τον παρουσιάζουν νεκρό, σαρώνουν τον λογαριασμό του στο TikTok. Μεταξύ άλλων ο ίδιος ξάπλωσε «αναίσθητος» και στη Λεωφόρο της Δόξας, ενώ ο λογαριασμός του μετονομάστηκε σε «living_dead_josh».

 

@living_dead_josh #fyp #foryoupage ♬ Super Freaky Girl – Nicki Minaj

«Είναι πολύ δύσκολο να κρατάς την αναπνοή σου και να προσπαθείς να μην κουνηθείς, ειδικά αν είσαι σε άβολη θέση. Θα κινηθείς άθελά σου, ειδικά αν έχεις έναν βράχο στην πλάτη σου» είπε στο «The Post» και πρόσθεσε:

«Τα έντομα δεν με ενοχλούν. Είναι όμως περίεργο να μπαίνεις δύσκολες θέσεις στο έδαφος. Ψάχνω για μέρη που δεν είναι τόσο τρελά και φροντίζω να είναι καθαρά. Χάλασα τα γόνατα και τις αρθρώσεις μου σε βράχους και άλλα πράγματα, αλλά όλα είναι για την τέχνη».

«Σπάνια βρίσκουμε έναν ηθοποιό τόσο καλά προετοιμασμένο, να υποδυθεί ένα πτώμα. Ήταν απόλαυση να τον παρακολουθώ να δουλεύει. Είναι επαγγελματίας σε αυτό το θέμα του θανάτου» ανέφερε με τη σειρά του ο δημιουργός της σειράς Τζέισον Τρέισι.

Ο Τζος Νάλεϊ θα εμφανιστεί στο έκτο επεισόδιο του «CSI: Vegas» που αναμένεται να προβληθεί στις 3 Νοεμβρίου.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook