Υποδέχεται τη Βουλιαγμένη ο ΝΟΧ

υποδέχεται-τη-βουλιαγμένη-ο-νοχ-954158

Στην τελική ευθεία εν όψει της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων του για τα παιχνίδια του α’ γύρου βρίσκεται ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα αντιμετωπίζει την Τρίτη το απόγευμα (16:00) τη Βουλιαγμένη σε εξ αναβολής αγώνα για την 7η αγωνιστική. Το παιχνίδι θεωρείται εκ προοιμίου πολύ δύσκολο για το Ναυτικό Ομιλο, ο οποίος παρ’ όλα αυτά θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, έχοντας άλλωστε μεγάλη ανάγκη βαθμών.

Η Βουλιαγμένη μια ομάδα με δυνατότητες, αλλά ο ΝΟΧ θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την τελευταία προπόνηση η οποία διεξήχθη τη Δευτέρα το βράδυ. Σε σχέση με τον αγώνα με τον Εθνικό, εκτός έμειναν οι Μαζοκοπάκης και Παπαδάκης και στον αντίποδα υπολογίζονται οι Πετρόχειλος, Κουτρουλάκης, Βολτυράκης και Μανιουδάκης.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης, Νάστραν, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Φωκάς, Πετρόχειλος, Κουτρουλάκης, Βολτυράκης, Μανιουδάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook