Υπό το φως των προβολέων η τοποθέτηση της δεύτερης γέφυρας του Στρατού στο Πατελάρι

υπό-το-φως-των-προβολέων-η-τοποθέτηση-τ-821266

Υπό το φως των προβολέων τοποθετήθηκε τις βραδινές ώρες η δεύτερη γέφυρα του Στρατού στη θέση της κατεστραμμένης γέφυρας στο Πατελάρι του δήμου Πλατανιά.

Η τοποθέτηση της νέας γέφυρας στο δήμο Πλατανιά, πραγματοποιήθηκε μετά την τοποθέτηση της γέφυρας στον ποταμό Ιάρδανο.

Η τοποθέτηση και της δεύτερης γέφυρας ολοκληρώθηκε, χωρίς όμως να έχει ακόμα παραδοθεί, καθώς μένουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες.Έχει μήκος 15 μέτρα.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Υπό το φως των προβολέων η τοποθέτηση της δεύτερης γέφυρας του Στρατού στο Πατελάρι

  1. Καλές οι ενέργειες του στρατού αλλά θα μας πει κάποιος ποσά χιλιάδες κυβικά μπετό έπεσαν στη γέφυρα του Αλικιανού; Με τι παραστατικά και ποια απόφαση; Με ποιον επιβλέποντα; Με ποια άδεια γιατι ήταν ποταμός; Και ποια αποτελέσματα είχαν;

  2. Να κόψει κορδέλα ο δημαρχος.και να λένε ότι είναι ιστορική γέφυρα από την κατοχη και τα μέταλλα τηςείναι από τα σιδηρουργεια της Φραγκφούρτης.
    Μπράβο δημαρχαρα έφερες την ανάπτυξη!συγχαρητήρια και για τη γέφυρα του Αλικιανού.ποιον μηχανικό ρώτησες εσύ και ο Κουρούπης για να ρίξετε τα μπετά;

  3. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ [ΕΙΔΙΚΟΙ] ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕΡΕΣ Η’ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ , ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΚΟΡΔΕΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΟΠΙΚΟΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ.

  4. ΜΑΝΟΛΗ ΛΕΝΤΑΡΙΑΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook