Υπό το φως των προβολέων η πρώτη «πράξη» των μπαράζ ανόδου Πλατανιά – ΟΦΗ

υπό-το-φως-των-προβολέων-η-πρώτη-πράξη-863222

Λίγες ώρες έμειναν για την πρώτη κρητική μονομαχία Πλατανιά – ΟΦΗ, απόψε το βράδυ στα Περιβόλια (21.30), στον πρώτο από τους δύο αγώνες, που θα κρίνουν το μέλλον των ομάδων την προσεχή σεζόν σε Superleague και Superleague 2.

Οι Χανιώτες, αναμένεται να παραταχθούν σε πλήρη σύνθεση, σε αντίθεση με τους Ηρακλειώτες που θα στερηθούν των υπηρεσιών Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδη και Βουό, φιλοδοξούν με τη συμπαράσταση των οπαδών τους να κάνουν το πρώτο και αποφασιστικό βήμα νίκης, που θα τους δώσει πλεονέκτημα στην άνοδο, ενόψει του επαναληπτικού την ερχόμενη Τετάρτη (22/05 – 19.00) στην έδρα του ΟΦΗ.

Να σημειωθεί πως το σημερινό, κυριακάτικο α’ παιχνίδι, με διαιτητή το Θανάση Τζήλο, που είχε οριστεί νωρίτερα και άλλαξε ώρα την τελευταία στιγμή, θα είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι που θα δώσει φέτος η ομάδα των Χανίων υπό το φως των προβολέων.

Στις εξέδρες του γηπέδου στα Περιβόλια δεν θα βρεθούν οπαδοί των φιλοξενούμενων, τουλάχιστον οργανωμένοι, καθώς η μετακίνησή τους απαγορεύτηκε έπειτα υπουργική απόφαση.

Η γενική είσοδος για αυτό το κομβικής σημασίας ματς έχει οριστεί από την ΠΑΕ Πλατανιάς στα 5 ευρώ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook