Υπηρεσία για την τεχνική στήριξη των δήμων των Χανίων

υπηρεσία-για-την-τεχνική-στήριξη-των-δ-1146042

Την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Καλογερή, επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης

(ΕΕΤΑΑ) κ. Σπύρος Σπυρίδων, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννη Κουράκη και τον Γραμματέα και δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη. Στην συνάντηση ήταν παρόντες, ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο δήμαρχος Κισάμου κ. Γιώργος Μυλωνάκης, ο δήμαρχος Καντάνου – Σελίνου κ. Αντώνης Περάκης και ο δήμαρχος Σφακίων κ. Μανούσος Χιωτάκης.

Ο κ. Σπυρίδων ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τον σχεδιασμό της ΕΕΤΑΑ που προβλέπει δημιουργία δομής (αρχικά σε επίπεδο γραφείου) στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για την υποστήριξη των δήμων σε αντικείμενα στα οποία στερούνται επάρκειας. Οι δήμαρχοι παρέθεσαν τις επιτακτικές ανάγκες που πρέπει να εξυπηρετηθούν από μια τέτοια δομή και κυρίως την τεχνική στήριξη για την υλοποίηση έργων και μελετών. Η πρότασή τους κατ΄ ουσία, είναι η υπό σύσταση δομή των Χανίων να είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες ανάλογες με αυτές που παρείχε η πρώην ΤΥΔΚ πριν καταργηθεί. Με την πρόταση αυτή συμφώνησε και ο κ. Καλογερής, σημειώνοντας ότι αυτό που χρειάζεται είναι μια λειτουργική δομή που θα επιλύσει τα ζητήματα τεχνικής στήριξης των δήμων της Π.Ε. Χανίων.

Zarpanews.gr

One thought on “Υπηρεσία για την τεχνική στήριξη των δήμων των Χανίων

  1. Θα ξαναφτιάξουμε «ΤΥΔΚ» γιατί στα πλαίσια της βελτίωσης που έφερε ο Καλλικράτης τις καταργήσαμε, θα ξαναφτιάξουμε τη δημοτική αστυνομία που σε άλλη βελτίωση καταργήσαμε….
    «…ράβε-ξηλωνε δουλειά να μη σου λείπει…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook