Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός στη συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων

υπερψηφίστηκε-ο-διοικητικός-και-ο-οικ-1475662

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε με την απόλυτη επιτυχία η Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων στην οποία υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο Διοικητικός και ο Οικονομικός απολογισμός.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ.α Δώρα Κυριακάκη «Οι έμποροι των Χανίων, ενωμένοι, καταφέραμε μέσα από τον Εμπορικό μας Σύλλογο να εκφράσουμε τις αγωνίες και τις ανάγκες των συναδέλφων εμπόρων.

Θέσαμε στη διάθεση του συλλόγου την εθελοντική μας προσφορά, με στόχο να εκφράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο τα μεγάλα προβλήματα του κλάδου μας και να συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην επίλυση τους.»

Ο Γραμματέας του Συλλόγου κ.Άρης Χουδαλάκης παρουσίασε τον Διοικητικό απολογισμό των πεπραγμένων. Συνοπτικά ανέφερε τις επαφές με τις τοπικές αρχές και τις ποικίλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων και του ΕΒΕΧ, αλλά και συγκεκριμένα, παρά τα έκτακτα μέτρα προστασίας που ανέστειλαν κάποιες από τις εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκαν συναυλίες σε εμπορικές συνοικίες της πόλης καθώς και εκδηλώσεις για παιδιά.

Ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου με σκοπό την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, με την έκδοση και διανομή διαφημιστικού υλικού, με το σύνθημα «ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ- ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΑ ΧΑΝΙΑ».

Εξαιρετικά σημαντική ήταν η συμμετοχή αντιπροσωπείας του ΔΣ, στο Συνέδριο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε στις 27-28 και 29 Μαΐου στην Αθήνα, με αντικείμενο τις προκλήσεις του εμπορίου για το μέλλον.

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ.Ιδομενέας Γεωργεδάκης παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό του Συλλόγου και δήλωσε ότι « καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας χρειάστηκε αρκετές φορές να παρέμβουμε προς τους φορείς και τα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προκειμένου να καταστήσουμε σαφή τα προβλήματα των επιχειρηματιών και να προτείνουμε λύσεις.»

Κλείνοντας την συνέλευση η Πρόεδρος κ.α Δώρα Κυριακάκη ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων για την υποστήριξη τους στον σύλλογο και ιδιαίτερα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την εποικοδομητική τους συνεργασία.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook