Υπεραυτοκίνητο-έκπληξη ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

υπεραυτοκίνητο-έκπληξη-ετοιμάζουν-τ-940274

Η νεοσύστατη Ajlani Motors από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στον κόσμο στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Ντουμπάι. Εκεί θα παρουσιάσει στο κοινό και την πρώτη της δημιουργία στους τέσσερις τροχούς.

Τα μεγάλα νέα για την Ajlani Motors θα γίνουν γνωστά και σε εμάς στις 12 Νοεμβρίου την ημερομηνία που η εταιρία αποφάσισε να αποκαλύψει την δημιουργία της η οποία ανήκει στην κατηγορία των υπεραυτοκινήτων.

Η Ajlani Motors έχει σαν σήμα της έναν Δράκο που αγκαλιάζει ένα αυγό και πηγαίνει στο Σαλόνι στο Νουμπάι με σλόγκαν το “Έρχονται οι Δράκοι”. Αν το όνομά της δεν σας λέει κάτι, μην αδικήσετε τους εαυτούς σας καθώς μέχρι και πριν από το σχετικό βίντεο η Ajlani δεν είχε δώσει άλλα σημάδια ζωής. Ούτε καν ιστοσελίδα δεν έχει προς το παρόν.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλός της είναι ο Bashar Ajlani ο οποίος είναι παράλληλα και σχεδιαστής. Κάτι μας λέει ότι το υπεραυτοκίνητο που θα δούμε θα είναι σχεδιασμένο από τον ίδιο…

Προς το παρόν τα μόνα που γνωρίζουμε για το νέο υπεραυτοκίνητο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι κάποιες εικόνες που περιγράφουν κυρίως τη σιλουέτα του μοντέλου αλλά και το ότι βρισκόταν υπό εξέλιξη τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι εικόνες δείχνουν ένα μοντέλο αναμενόμενα πλατύ, με φαρδύτερο πίσω μέρος και στενή “μέση”. Οι καμπύλες αναμένεται να παίξουν το δικό τους σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση του υπεραυτοκινήτου.

Επίσης προς κάθε ενδιαφερόμενο να αναφέρουμε ότι η εταιρία ψάχνει και για επενδυτή ώστε να μπορεί να κατασκευάσει την δημιουργία της. Το αν θα αξίζει τελικά θα το μάθουμε σε λιγότερο από ένα μήνα.

Πηγή: newsauto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook