Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Σίτι

υπέκυψε-στην-ανωτερότητα-της-σίτι-1140748

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε ξανά την ανωτερότητα της απέναντι στον Ολυμπιακό και πιο άνετα απ’ όσο φανερώνει το «φτωχό» 1-0, έφτασε στην 4η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός παρατάχτηκε γενικότερα με πολλές απουσίες απέναντι στην πανίσχυρη Σίτι αφού δεν είχε στη διάθεσή του για διάφορους λόγους τους Χασάν, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Χολέμπας και Μπρούμα.

Μάταια, δεν μπόρεσε έτσι να αντισταθεί και θα παίξει τα… ρέστα του για την πρόκριση είτε της 2ης (Τσάμπιονς Λιγκ), είτε της 3ης θέσης (Γιουρόπα Λιγκ) του ομίλου στα επόμενα δύο παιχνίδια με Μαρσέιγ και Πόρτο.

Το ματς των δύο ομάδων που εκκρεμεί, θα παίξει παράλληλα καθοριστικό ρόλο…

Στο αγωνιστικό μέρος, οι Αγγλοι είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα και την μετουσίωσαν σε γκολ στο 36′, με τον Στέρλινκ και τον Ζεσούς να συνεργάζονται και τον Φόντεν που έγινε τελικός αποδέκτης να σκοράρει με κοντινό πλασέ.

Μετά το γκολ η Σίτι συνέχισε την πίεσή της στα καρέ του Σα, χωρίς ωστόσο να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα που θα καθάριζε το ματς.

Ο Ολυμπιακός στην καλύτερη του στιγμή στον αγώνα στο 88′, λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, όμως το σουτ του Φορτούνη από πλεονεκτική θέση, έφυγε δίπλα απ’ τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

Μία ακόμα καλή στιγμή σημειώθηκε και στις καθυστερήσεις, όταν από σέντρα του Καμαρά, ο Σισέ πήρε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε πάνω απ’ την εστία του Εντερσον.

Ολυμπιακός (Πέρδο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Ντρέγκερ (68′ Bρουσάι), Ραφίνια, Πέπε (71′ Μπουχαλάκης), Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας (78′ Σουντανί), Φορτούνης

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Ντίας, Στόουνς, Μεντί (78′ Ζιτσένκο), Κανσέλο, Γκιντογάν, (86′ Ντόιλ), Μπερνάρντο Σίλβα, Ρόδρι (76′ Φερναντίνιο), Φόντεν, Στέρλινγκ (75′ Μάχρεζ), Ζεζούς (78′ Ακουέρο)

4η αγωνιστική

Ολυμπιακός – Σίτι 0-1

Μαρσέιγ – Πόρτο *

5η αγωνιστική

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός

Πόρτο – Σίτι

Βαθμολογία

1. Σίτι 12 (10-1)

2. Πόρτο 6* (6-3)

3. Ολυμπιακός 3 (1-6)

4. Μαρσέιγ 0* (0-7)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook