Υπέκυψε στα τραύματά του ο 23χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

υπέκυψε-στα-τραύματά-του-ο-23χρονος-που-852834

Eξέπνευσε ο 23χρονος άνδρας που είχε αυτοπυροβοληθεί το βράδυ της Δευτέρας, με όπλο που άρπαξε από αστυνομικό στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.

Ο 23χρονος άντρας που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να είναι γιος εργαζόμενου στο Νοσοκομείο του Ρίου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με εισαγγελική παραγγελία συνοδεία περιπολικού για ψυχιατρική γνωμάτευση.

Είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του και η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στην αστυνομία, η οποία τον εντόπισε στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.

Μετά το αιματηρό επεισόδιο ο 23χρονος, νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΠΝΠ, όπου και κατέληξε.

Οι αστυνομικοί της Πάτρας επανέρχονται για μια ακόμη φορά στο θέμα της μεταφοράς ατόμων στις ψυχιατρικές κλινικές με το οποίο επιφορτίζονται τακτικά.

Ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Γιώργος Μπαλάσης χαρακτηριστικά επισημαίνει: «Δεν το έχουμε πει απλά. Το έχουμε ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΣΕΙ χρόνια τώρα σε κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, sites βουλευτές, κυνερνητικά στελέχη, πολιτική και φυσική ηγεσία ότι η Αστυνομία δεν έχει καμία δουλειά να κάνει διακομιδές ψυχασθενών. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ασθενείς και πρέπει να τους διαχειρίζονται εξειδικευμένοι γιατροί και νοσηλευτές. Κανείς άλλος. Αλλά μάταια. Να τα αποτελέσματα…»

Πηγή: dete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook