Υπέγραψε ο Σταύρος Αρναουτάκης τη σύμβαση για το νέο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του Πλατανιά

υπέγραψε-ο-σταύρος-αρναουτάκης-τη-σύμ-1228697

Υπέγραψε το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, τη σύμβαση για την κατασκευή του νέου Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Πλατανιά.

Οι υπογραφές για το πολυδύναμο ιατρείο που αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στην ευρύτερη περιοχή έπεσαν στο δημαρχείο του Πλατανιά, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκου Καλογερή καθώς και της διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κας Ελένης Μπορμπουδάκη και του κ. Δημήτρη Αγαπίου υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ.

Όπως είπε ο Περιφερειάρχης Κρήτης  δεν ήταν δυνατόν μια περιοχή όπως ο Πλατανιάς να μην διαθέτει ένα πολυδύναμο ιατρείο.

Σημείωσε επίσης ότι θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για να ολοκληρωθεί το έργο εντός του προβλεπόμενου 18μηνου.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης ανέφερε πως σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που ξεκίνησαν οι προσπάθειες για την κατασκευή του ιατρείου.

Αξίζει να αναφερθεί πως το κόστος κατασκευής του πολυδύναμου ιατρείου ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Από την πλευρά της η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κα Ελένη Μπορμπουδάκη τόνισε πως στόχος είναι η ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Οι δηλώσεις Αρναουτάκη και Μαλανδράκη:

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook