Υπάρχει σωστός τρόπος να βάλεις γάλα στον καφέ;

υπάρχει-σωστός-τρόπος-να-βάλεις-γάλα-σ-800434

Ο καφές είναι σοβαρή υπόθεση και γι αυτό δεν προσπερνάμε καμία συμβουλή που μπορεί να τον κάνει ακόμη καλύτερο ή να κάνει την παρασκευή του ευκολότερη. Ας πάρουμε για παράδειγμα το γάλα.

Αν βάζεις γάλα ή κρέμα στον καφέ σου, πάμε στοίχημα ότι πρώτα βάζεις τον καφέ στο φλιτζάνι. Και μάλλον αυτό είναι λάθος!

Τι εννοούμε; Όταν το γάλα ή η κρέμα μπαίνουν δεύτερα στο φλιτζάνι αναπόφευκτα θα πρέπει να ανακατέψεις με κουταλάκι το ρόφημα σου για να αναμειχθούν με τον καφέ. Αν όμως το γάλα έμπαινε πρώτο και στη συνέχεια πρόσθετες τον καφέ, η μίξη θα γινόταν από μόνη της.

Αυτό το μικρό tip, όσο απλό και αν ακούγεται, πρώτον σου γλιτώνει δευτερόλεπτα από την απόλαυση του καφέ σου και δεύτερον μειώνει τα κουταλάκια που πρέπει να πλύνεις και τα οποία αν δεν βάζεις ζάχαρη δεν θα χρειαζόσουν καθόλου. Στην περίπτωση του καφέ στο γραφείο δε, όπου κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποιείς πλαστικά κουταλάκια μίας χρήσης, σκέψου πόσα κουταλάκια λιγότερα θα καταλήγουν στα σκουπίδια με αυτό τον τρόπο. Εξοικονόμηση χρόνου και προστασία του περιβάλλοντος, δύο σε ένα!

olivemagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook