Υπάρχει ένα πράγμα που οι άντρες βάζουν πάνω από την αγάπη! Κι όμως… υπάρχει

υπάρχει-ένα-πράγμα-που-οι-άντρες-βάζου-1372819

Αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα που αποζητούν οι άντρες από τη σύντροφό τους.

Εάν δυσκολεύεσαι να μπεις στο μυαλό των αντρών και κάνεις ατελείωτες συζητήσεις με τις κολλητές σου περί του τι πραγματικά θέλουν από μία γυναίκα, μάλλον πέφτετε έξω αν πιστεύετε πως ψάχνουν για ένα όμορφο κορίτσι που απλά θα μπορέσουν να… τακτοποιηθούν μαζί του.

Αν και η αγάπη είναι τόσο σημαντική για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες (και μερικές φορές περισσότερο), υπάρχει κάτι άλλο που βάζουν πάνω απ’ όλα.

Τι είναι αυτό; Σεξ, ίσως; Καλή απάντηση, αλλά λάθος!

Οι άντρες δίνουν τεράστια σημασία στον σεβασμό

Αυτό που πραγματικά αποζητούν οι άντρες από κάθε γυναίκα που μπαίνει στη ζωή τους και ίσως δεν μπορούν καν να το εκφράσουν ως ανάγκη, είναι ο σεβασμός.

Ως γυναίκα, θα πρέπει να καταλάβεις ότι αν συμπεριφέρεσαι στον σύντροφό σου άκομψα και με αγένεια, δε θα καταφέρεις ποτέ να κερδίσεις ολοκληρωτικά την καρδιά του και να χτίσετε μία υγιή σχέση.

Είτε πρόκειται για ένα αστείο που αφορά σε κάτι που δεν είναι καλός είτε για μια σκληρή κριτική, αν δεν είσαι προσεκτική ως προς τον τρόπο που θα εκφραστείς, ο άντρας μπορεί να νιώσει ότι δεν τον σέβεσαι και αυτό θα επηρεάσει την εικόνα που έχει για εσένα και τη σχέση σας.

Μπορεί να νιώσει πως δεν τον θαυμάζεις και ότι δεν τον θεωρείς αρκετά άξιο για να σου προσφέρει όλα εκείνα που έχει στο μυαλό του.

Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να του συμπεριφέρεσαι σαν να είναι παιδάκι που φοβάσαι μην πληγωθεί, ούτε να μην του λες κάτι που σε έχει ενοχλήσει ή θεωρείς ότι κάνει λάθος.

Πώς να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις

Ωστόσο, απόφυγε πάση θυσία τη συμπεριφορά όπου η γλώσσα του σώματός σου ή ο τόνος της φωνής σου λένε… «είσαι ανίκανος».

Δώσε μεγάλη προσοχή στον τόνο της φωνής σου και στις λέξεις που επιλέγεις και δείξ’ του πως ακόμα κι αν έχει σφάλει, εσύ συνεχίζεις να τον σέβεσαι και να τον θαυμάζεις.

Αν το κάνεις αυτό, θα νιώσει ότι η αγάπη σου για εκείνον είναι γνήσια και έτσι θα μπορέσει να σου ανοιχτεί και να σου δοθεί ολοκληρωτικά. Θα νιώσει ότι τον αποδέχεσαι ως άντρα και αυτό είναι το καλύτερο θεμέλιο για μια σχέση αγάπης και αλληλοϋποστήριξης, που θα έχει διάρκεια.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook