Υπαίθριο πάρτι από 300 άτομα στην Αγία Παρασκευή – Ένταση και επεισόδια μεταξύ νεαρών και αστυνομίας | Photos + Video

υπαίθριο-πάρτι-από-300-άτομα-στην-αγία-πα-1037406

Μπορεί η Ελλάδα να έχει περάσει στην πρώτη φάση της άρσης των μέτρων από την πανδημία του κορονοϊού, αλλά περιστατικά στα οποία υπήρξε μεγάλος συνωστισμός ατόμων το πρώτο 48ωρο έχουν θορυβήσει τις Αρχές.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα στον Βόλο όπου πελάτες συνωστίστηκαν έξω από μαγαζί για take away κοκτέιλ. Οι εικόνες αυτές έκαναν τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, να αντιδράσει έντονα και να προειδοποιήσει -κατά τη χθεσινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας- με πρόστιμα.

Εικόνες σαν κι αυτή στον Βόλο έχουν θορυβήσει την κυβέρνηση

Ιδιες εικόνες με πάρτι και take away ποτά στον Φλοίσβο

Οι εικόνες συνωστισμού συνεχίστηκαν και στην παραλιακή, στον Φλοίσβο, από την πρώτη ημέρα της άρσης των μέτρων. Δεκάδες κόσμου βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στη μαρίνα, για να περπατήσουν δίπλα στη θάλασσα, να κάνουν ποδήλατο ή να ασκηθούν, όπως συνέβη και το απόγευμα της Δευτέρας, την πρώτη ημέρα άρσης των μέτρων. Στον πεζόδρομο μικρές παρέες περπατούσαν και συζητούσαν, χωρίς να υπάρχει συνωστισμός. Ουρές σχηματίστηκαν, ωστόσο, έξω από καταστήματα take away. Κάποιοι περίμεναν να αγοράσουν παγωτό και άλλοι ποτό.

Επεισόδια στην Αγία Παρασκευή σε… υπαίθριο πάρτι

Χθες το βράδυ στην Αγία Παρασκευή η κατάσταση ξέφυγε σε κεντρική πλατεία της περιοχής όπου βρίσκονται καφέ και εστιατόρια. Πάνω από 300 άτομα πήραν τις μπύρες στο χέρι και έστησαν το δικό τους πάρτι στην πλατεία και τις δύο ημέρες, αλλά χθες υπήρξε και παρέμβαση της αστυνομίας. Ακολούθησαν επεισόδια, καθώς οι παρευρισκόμενοι πετούσαν πέτρες και μπουκάλια με μπύρες που κρατούσαν προς στους αστυνομικούς, χωρίς να έχει αναφερθεί πάντως κάποια προσαγωγή.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook