Youtuber έριξε επίτηδες αεροπλάνο για να πάρει views στο ίντερνετ

youtuber-έριξε-επίτηδες-αεροπλάνο-για-να-πάρε-1690431

Στο εδώλιο κάθεται ένας youtuber στις ΗΠΑ, ο οποίος φέρεται να έριξε σκόπιμα ένα μικρό αεροπλάνο προκειμένου μέσα από το βίντεο να πάρει περισσότερα views.

Ο λόγος για τον 29χρονο Τρέβορ Τζέικομπ, ο οποίος ανέβασε στο youtube βίντεο με τη συντριβή του αεροπλάνου τον Δεκέμβριο του 2021 μιλώντας για ατύχημα. Μάλιστα μετά καθάρισε το σημείο από τα συντρίμμια. Το συγκεκριμένο βίντεο μέχρι σήμερα πάνω από 2,9 εκατ. προβολές.

Σύμφωνα με όσα είπε στην απολογία του προχώρησε σε αυτή τη πράξη μετά από συμφωνία για χορηγία προϊόντων. Οπως αναφέρει το BBC αν καταδικαστεί μπορεί να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης μέχρι και 20 χρόνια.

Ο Τρέβορ Τζέικομπ έφυγε από ένα αεροδρόμιο της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια. Ήταν μόνος του στην πτήση και στο αεροπλάνο είχαν τοποθετηθεί πολλές κάμερες. Παράλληλα, ο Τρέβορ Τζέικομπ πήρε μαζί του ένα αλεξίπτωτο αλλά και ένα selfie stick.

«Δεν σκόπευε να φτάσει στον προορισμό του, αλλά αντίθετα σχεδίαζε να εκτιναχθεί από το αεροσκάφος του κατά τη διάρκεια της πτήσης και να βιντεοσκοπήσει τόσο τον εαυτό του να πέφτει με αλεξίπτωτο στο έδαφος όσο και το αεροσκάφος», ανέφερε η εισαγγελία των ΗΠΑ.

Το αεροπλάνο συνετρίβη στο Εθνικό Δάσος Λος Πάδρες, 35 λεπτά μετά την απογείωσή του. Ο 29χρονος που είχε πέσει με αλεξίπτωτο πήγε πεζός στο σημείο και πήρε το υλικό που είχαν καταγραφεί από τις κάμερες.

Ο Τρέβορ Τζέικομπ δήλωσε τη συντριβή στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών, όμως αργότερα ισχυρίστηκε αργότερα ότι δεν γνώριζε το ακριβές σημείο που βρισκόταν το αεροπλάνο.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook