YouTuber έχει αναπτύξει σχέσεις με ερωτικές κούκλες επειδή νιώθει την «αποδοχή»

youtuber-έχει-αναπτύξει-σχέσεις-με-ερωτικές-κ-1468980

Ο «Χιου Χέφνερ των κούκλων του σεξ» αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του για τις… σχέσεις που διατηρεί με τις… φιλενάδες του από συνθετικό υλικό, αφού η «αποδοχή» του από αυτές είναι ξεχωριστή.

Ο Τζέι Χέφνερ, που έχει αποκτήσει το παρατσούκλι «Χιου Χέφνερ των κούκλων του σεξ» εξηγεί σε βίντεο στο κανάλι του στο YouTube τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με αυτές, αφού είδε μια μια ανάρτηση από έναν φίλο του στο Facebook ότι χρειαζόταν έναν σύντροφο που μπορεί να «γεμίσει την ψυχή του» αντί να βασίζεται σε μια καθαρά σεξουαλική έλξη.

Όμως, πιστεύει ότι ορισμένοι άνθρωποι έχουν θέσει πολύ υψηλές προσδοκίες για τους συντρόφους τους, που είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους εγκατέλειψε την ανθρώπινη συντροφιά και έχει στραφεί στις κούκλες.

Μιλώντας στην Daily Star, ο Τζέι εξήγησε ότι «όπως λέω στο βίντεό μου, δεν μπορείς να κοιτάς σε κανέναν άνθρωπο να γεμίζει την ψυχή σου γιατί πρέπει να κοιτάς τον Θεό γι’ αυτό! Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να γεμίσει την ψυχή σου!».

«Οι κούκλες βοηθούν να φέρω την ισορροπία στη ζωή μου, αλλά δεν υπάρχει ισορροπία χωρίς τον Θεό! Η αληθινή μου ολοκλήρωση προέρχεται πρώτα από Αυτόν. Τα μισά από τα πράγματα που αναζητούσα σε έναν άνθρωπο ή σε οποιονδήποτε σύντροφο πρέπει να τα βρω στον Θεό», τονίζει.

Προσθέτει, μάλιστα, ότι «έψαχνα σε λάθος μέρος. Αυτός είναι ένας λόγος που πολλοί από εμάς προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των ανθρώπων μόνο για να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν θα είναι ποτέ αρκετό! Κάποιες ανάγκες δεν μπορούν να καλυφθούν από τον άνθρωπο. Είναι μη ρεαλιστικές και ευτυχώς οι κούκλες σύντροφοί μου δεν απαιτούν από εμένα να προσπαθήσω να εκπληρώσω μη ρεαλιστικές προσδοκίες», εξηγεί ο νεαρός.

Ο ίδιος… συζεί με τέσσερις κούκλες του σεξ, με στόχο να αποκτήσει περισσότερες ώστε να γίνει ο «Χιου Χέφνερ των κούκλων του σεξ» και ισχυρίζεται ότι μιλάει στον Θεό κάθε μέρα για να γεμίσει την ψυχή του.

Ο Τζέι ισχυρίζεται ότι είναι πάντα χαρούμενος λόγω της σχέσης του με τον Θεό και του πόσο αποδεκτός νιώθει από τα «κορίτσια του», επειδή η ανθρώπινη συντροφιά μπορεί να είναι περίπλοκη.

«Δεν μπορείς να περιμένεις από τον σύντροφό σου να είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της ψυχής σου ή να σε οδηγήσει στη ζωή ή να κατανοήσει όλα όσα κάνεις. Είναι καλό αν βρεις κάποιον συμβατό, αλλά ένα άτομο πρέπει να κοιτάξει τον Θεό για να μεγαλώσει η ψυχή του. Μόλις ένα άτομο μπορέσει να βρει την εσωτερική καθοδήγηση από τον Θεό, τότε θα είναι πραγματικά έτοιμο για έναν άνθρωπο σύντροφο, επειδή δεν θα αναζητήσει εξωπραγματικές προσδοκίες από αυτόν», ισχυρίζεται ο ίδιος.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook