«Υιοθετήστε ένα αδεσποτάκι»… golden retrieverάκι! – Το άστοχο σποτάκι του Δήμου Χανίων

υιοθετήστε-ένα-αδεσποτάκι-golden-retrieverάκι-82-1293806

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, η ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα ζώα συντροφιάς ήταν μεγάλη.

Συγκινητικό αλλά ταυτόχρονα άστοχο ήταν το μήνυμα του Δήμου Χανίων σχετικά με την υιοθεσία αδέσποτων ζώων. Ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Χανίων έστειλε το μήνυμά του (δείτε ΕΔΩ) και μίλησε για τις δράσεις που έχουν γίνει αυτά τα χρόνια, σχετικά με τις προσπάθειες του Δήμου για τις ανάγκες των ζώων αυτών.

Τους ξέφυγε όμως κάτι…

Κάτι που έπεσε στην παρατηρητικότητα του zarpanews.gr και δε μπορούσε να μην το σχολιάσει. Είναι δυνατόν σε σποτάκι υιοθεσίας αδέσποτων ζώων να πρωταγωνιστεί σκύλος ράτσας;

Ας δούμε όμως αναλυτικά το βίντεο και ας το σχολιάσουμε…

Το πρώτο σφάλμα ξεκινά ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα του σποτ, όταν εμφανίζεται στην εικόνα ένα κουτάβι ράτσας, ενώ καλό θα ήταν να προωθούνται τα σκυλιά μεγαλύτερης ηλικίας και να μην περνάμε το πρότυπο, ότι υιοθετούνται μόνο τα κουτάβια.

Εν συνεχεία και αφού έχει παιχτεί ένα πλάνο με σκυλάκια σε κλουβί, για 5 ολόκληρα δευτερόλεπτα, ενώ το βίντεο διαρκεί μόλις 34, υπάρχει ένα καθαρόαιμο σκυλί ράτσας golden retriever, το οποίο όχι μόνο αδέσποτο δε φαίνεται, αλλά και πολύ…καλοδιατηρημένο. Δείχνει καθαρό, περιποιημένο, χαρούμενο και σε καμία περίπτωση δε φαντάζει ταλαιπωρημένο αδέσποτο.

Δεν τελειώνει όμως εδώ!

Στο βίντεο συνεχίζουν οι εικόνες με χαρούμενα περιποιημένα κουτάβια, ενώ κλείνει ένα πλάνο με ακόμα ένα σκυλί ράτσας, μικρόσωμο και κουτάβι cavalier king charles spaniel.

Εντωμεταξύ, με την φράση «ένα αδεσποτάκι περιμένει να του ανοίξετε την αγκαλιά σας», δε βλέπουμε κανένα «αδεσποτάκι» να αγκαλιάζει κανέναν. Oυπς…

Για να μη σχολιάσουμε τον τίτλο του βίντεο:

«Αdespota HD»; Και είναι και απ΄ το 2019.

Πόσο ενδιαφέρον υπήρξε τελικά για την δημιουργία αυτού του άστοχου βίντεο;

zarpanews.gr – Μάρι Παντελάκη

2 thoughts on “«Υιοθετήστε ένα αδεσποτάκι»… golden retrieverάκι! – Το άστοχο σποτάκι του Δήμου Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook