Υφυπουργός Ναυτιλίας για φωτιές: Ήταν επιτυχία του κράτους που είχαμε μόνο έναν νεκρό | Video

υφυπουργός-ναυτιλίας-για-φωτιές-ήταν-1264109

Ακούει ο Μητσοτάκης; Γιατί αν δεν πάρει θέση, υιοθετεί αυτήν την άποψη

Αν και τόσες ημέρες που μαίνονται οι φωτιές σε όλη την επικράτεια, θα έπρεπε έστω και ένας να είχε το σθένος να παραιτηθεί, αντί αυτού κυβερνητικά στελέχη, δηλαδή τα πιο κοντινά πρόσωπα του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκαλούν και δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερη οργή με τις απίστευτες δηλώσεις τους.

Δεν έχει έλεος ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος. Μετά από μία τέτοια καταστροφή -παρεμπιπτόντως δεν έχουν τελειώσει οι φωτιές-, έχει το θράσος να βγαίνει στην τηλεόραση και να πανηγυρίζει επειδή είχαμε, όπως λέει χαρακτηριστικά, «μόνο έναν νεκρό»!

«Το Λιμενικό έχει καταφέρει με ασφάλεια να απεγκλωβίσει περίπου 2.500 ανθρώπους από το περασμένο Σάββατο. Καταλαβαίνω και κατανοώ τη θλίψη, την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών, αλλά το κράτος θα είναι δίπλα τους την επόμενη μέρα», πρόσθεσε, τονίζοντας πως ήταν μια επιτυχία του κράτους που είχαμε μόνο έναν νεκρό.

newsbreak.gr

2 thoughts on “Υφυπουργός Ναυτιλίας για φωτιές: Ήταν επιτυχία του κράτους που είχαμε μόνο έναν νεκρό | Video

  1. Φυσικά και είναι επιτυχία που κάηκε η μισή Ελλάδα γιατί εκεί θα χτίσουν ξενοδοχεία και βίλες οι φίλοι σας. Πολύ ωραία το οργανώσατε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook