YFSF: Ποια είναι η Τάνια Μπρεάζου που έκανε πάταγο στην πρεμιέρα ως Αριάνα Γκράντε

yfsf-ποια-είναι-η-τάνια-μπρεάζου-που-έκανε-999350

Μεγάλη νικήτρια στην χτεσινή πρεμιέρα του YFSF αναδείχθηκε η Τάνια Μπρεάζου. Η γνωστή τραγουδίστρια κέρδισε την πρωτιά με την εμφάνισή της ως Ariana Grande.

Στο φινάλε του YFSF, η Τάνια Μπρεάζου και η Ευρυδίκη βρίσκονταν στην πρώτη θέση με 21 βαθμούς, ωστόσο, νικήτρια ήταν η Τάνια Μπρεάζου, καθώς το τηλεοπτικό κοινό της έδωσε μεγαλύτερη βαθμολογία, όπως χαρακτηριστικά εξήγησε η Μαρία Μπεκατώρου.

Όπως ανακοίνωσε, το έπαθλο που κέρδισε στο YFSF θα δοθεί στην Save A Greek Stray (SGS), τη φιλοζωική, μη κερδοσκοπική, εταιρεία που έχει ιδρύσει η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση.

Ποια είναι όμως η Τάνια Μπρεάζου που εντυπωσίασε άπαντες στην πρεμιέρα του YFSF;

Η 22χρονη Τάνια Μπρεάζου είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και «εκρηκτικές» τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς.Γεννήθηκε στην Ρουμανία και μεγάλωσε στην Ρόδο, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο.

Πήρε υποτροφία από το Μελάνθειο Ωδείο Ρόδου και σπουδάζει Βυζαντινή Μουσική.

Από την πρώτη της κιόλας επαφή με το ευρύ κοινό το 2016, στην τέταρτη σεζόν του «X Factor», η Τάνια Μπρεάζου ξεδίπλωσε το ταλέντο της και κατάφερε να ξεχωρίσει. Στο talent show ήταν η διαγωνιζόμενη από την ομάδα της Τάμτα που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, ενώ ο Σάκης Ρουβάς της έκανε on air πρόταση να συνεργαστούν στις live εμφανίσεις του. Αμέσως μετά το τέλος του talent show, κυκλοφόρησε το πρώτο της single και έκανε live εμφανίσεις. Έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους οι Αντώνης Ρέμος, Σάκης Ρουβάς, Πάολα και Τάμτα.

Δείτε την εμφάνιση της Τάνιας Μπρεάζου στον ημιτελικό του «X Factor»:

Ερμήνευσε το «Forever Young» και έκλεψε τις εντυπώσεις με το ταλέντο της …

Στο πιο πρόσφατο single της, «Mon Cheri», που κυκλοφορεί από την Panik Records, συνεργάστηκε με τους επιτυχημένους παραγωγούς Daniel Alexandrescu και Santiago Rodriguez Liem, οι οποίοι μετρούν διεθνή hits και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Mohombi.

Ακούστε το πρόσφατο «Mon Cheri»:

Οι on stage εμφανίσεις της συνδυάζουν την κρυστάλλινη φωνή της και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της. Η πιο πρόσφατη συνεργασία της ήταν εκείνη με τον Αντώνη Ρέμο στη «Πύλη Α», στη Θεσσαλονίκη.

Θυμηθείτε εδώ την εμφάνιση της Τάνιας Μπρεάζου στο YFSF:

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook