Υδραυλικά – Είδη Υγιεινής Παπαντωνάκης στα Χανιά: Ποικιλία, τεχνογνωσία και τιμές για ιδιώτες και επαγγελματίες

υδραυλικά-είδη-υγιεινής-παπαντωνάκ-1076695

Η εταιρεία Δ. Ι. Παπαντωνάκης Ο.Ε., ξεκίνησε το 1979 με ιδρυτή τον Νίκο Παπαντωνάκη. Από τότε ως σήμερα λειτουργεί αδιάλειπτα, στις μέρες μας υπό τη διεύθυνση των τριών παιδιών του.

Η οικογένεια Παπαντωνάκη, με την 41 ετών επιτυχημένη πορεία και εμπειρία στον χώρο των υδραυλικών, ειδών υγιεινής και πλακιδίων, μπορεί και προσφέρει μεγάλη ποικιλία ειδών, άρτια τεχνογνωσία αλλά και εξαιρετικές τιμές, τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες πελάτες που την επιλέγουν για τις αγορές τους.

«Το ότι βρισκόμαστε εντός της πόλης αλλά διαθέτουμε άνετο parking, η συνεχής ενημέρωσή μας πάνω σε όλες τις νέες τεχνολογίες που σχετίζονται με το αντικείμενό μας και η εμμονή μας στην ποιότητα, είναι τρία βασικά στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε», λένε τα αδέλφια Παπαντωνάκη.

Στόχος της επιχείρησης ήταν πάντα και παραμένει να καταφέρνει να προσφέρει στον καταναλωτή την καλύτερη δυνατή λύση σε κάθε ανάγκη του, πάντα με τα πιο ποιοτικά υλικά και προϊόντα και στις πιο καλές τιμές της αγοράς.

Από την άλλη, ένας νέος, άνετος και σύγχρονος χώρος – έκθεση με την επωνυμία «EL BANO», ετοιμάζεται να ανοίξει σύντομα τις πόρτες του στην Εθν. Βενιζέλου (Λ. Σούδας) φιλοξενώντας ό,τι πιο νέο από τον χώρο των design πλακιδίων και όχι μόνο.

Διεύθυνση:

Κεντρικό: Εφ. Πολεμιστών & Περιβολίων – Παχιανά, Χανιά, Τηλέφωνο: 28210 71219

Έκθεση: Λεωφ. Εθν. Βενιζέλου 259 (Πρώην Λ. Σούδας), στο ύψος των Τσικαλαριών
Τηλέφωνο: 2821 089630

Facebook:  https://www.facebook.com/afoipapantonaki.udraulika

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook