«Είπαν πως θα με λιώσουν» – Ξυλοδαρμό καταγγέλλει μάρτυρας στην υπόθεση Βαλυράκη

είπαν-πως-θα-με-λιώσουν-ξυλοδαρμό-κ-1347686

Τον άγριο ξυλοδαρμό του από κουκουλοφόρους, οι οποίοι τον απείλησαν επιπλέον “να προσέξει καλά τι θα πει” όταν τον καλέσει ο ανακριτής, καταγγέλλει ένας αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη. Ο αυτόπτης μάρτυρας προσέφυγε στην εισαγγελία της Χαλκίδας και κατέθεσε σχετική μήνυση.

Το eviathema.gr δημοσιεύει δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου του μάρτυρα, που καταγγέλλει ότι βιώνει κλίμα τρομοκρατίας.

“Σήμερα 21 Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους υπεβλήθη μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας για λογαριασμό του εντολέα μου, Ευάγγελου Ασμάνη, αυτόπτη μάρτυρα στην υπόθεση της δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη, κατά αγνώστων δραστών.

Στις 8 Φεβρουάριου, κουκουλοφόροι δράστες οι οποίοι κατέβηκαν από ένα μαύρο Ford Focus χωρίς πινακίδες, κύκλωσαν τον Ασμάνη, του προκάλεσαν ελαφρά τραύματα και τον απείλησαν να «προσέξει καλά τι θα πει» και «πως θα το πει» όταν τον καλέσει ο ανακριτής που έχει στα χεριά του την υπόθεση του Σήφη Βαλυρακη, διαφορετικά τον προειδοποίησαν ότι θα τον «λιώσουν».

Ο εντολέας μου βιώνει κλίμα τρομοκρατίας στον τόπο που ζει από σκοτεινές δυνάμεις που έχουν συνασπιστεί προκειμένου ο φάκελος του θανάτου της υπόθεσης Βαλυράκη να κλείσει ως ένα θαλάσσιο ατύχημα” αναφέρει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Δημήτρης Μπάρδης.

enikos.gr

5 thoughts on “«Είπαν πως θα με λιώσουν» – Ξυλοδαρμό καταγγέλλει μάρτυρας στην υπόθεση Βαλυράκη

  1. Το ανέκδοτο του 2021 ! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ? Μαύρο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες ! Ουουουουου !
    Κουκουλοφόροι μπράβοι !!! Ουουουου ! Τραυμάτισαν ελαφρά ! ! ( Δηλαδή φταρνίστηκαν μπροστά του !!! Ουουουου !
    Και όλα αυτά για να του πουν : πρόσεχε τι θα πεις στον ανακριτή !! Και γιατί δεν του άφησαν ένα σημείωμα στη πόρτα του ? Θα είχαν γλυτώσει την ακριβή βενζίνη να πάνε ( αλήθεια που τον συνάντησαν ? Δεν αναφέρουν, αναρωτιέμαι γιατί ? Μάλλον στο αλώνι του οταν αλώνιζε ! Θα γλύτωναν και το …..,φτάρνισμα μπροστά του ! Ρε Ουστ ψωνάρες ! Μάλλον ένα εξωγήινο ΟΥΦΟ τον απηγαγε γιατί ήταν ο ήρωας που μας έφερνε Ρωσίδες για …..χουφτιασμα στα Χανιά και έβαλε πλάτη να κατά κλέψουν τα κονδύλια της Ευρώπης και να παραμείνουμε Ψωροκωσταινα για να μπορούν τώρα να τον βαπτίζουν ….ήρωα.

    1. Είσαι full time τρόμπας ή παίρνεις και κανένα ρεπό;
      Ούτε οι Ρωσίδες σου έκατσαν ρε ναυάγιο; Με τα κονδύλια του Βαλυράκη έφαγες ψωμί. Δεξιό σκουπίδι.

      1. Δυστυχώς νικηθήκαμε συντρόφι αφισοκολλητή. Με εκανες όμως να γελάσω γιατί σαν αγράμματος που είσαι όπως όλοι εσεις οι άπλυτοι αριστεροί γυφτοι αναφέρεσαι στις συντρόφισσες σου περιφρονητικά ρωτώντας με : ούτε οι Ρωσίδες δεν σου έκατσαν ? . Η απάντηση μου είναι όχι, γιατί τότε δεν είχα γεννηθεί, αλλα και γεννημένος να ήμουν δεν θα πήγαινα μαζί με Ρωσίδα γιατί θα ήξερα όπως ξέρω τώρα ότι ο μόνος λόγος που πήγαιναν με ταμτακους, άπλυτους και γυφτους σαν εσένα ήταν η εξαθλίωση που τους έφερε το πολιτικό σύστημα και οι ιδέες που πιστεύεις, προσκυνάς και κουβαλάς απάνω σου σαν ψώρα !
        Κατάλαβες σύντροφε σούργελο. Για τον ήρωα σου τον σοσιαλιστή γνωριζω γιατί είμαι συγγενής πολύ κοντινού του φίλου, εσένα μπορεί να σου αρέσει για τις Ρωσίδες που έφερε και πήγες και σύ μια φορά με γυναίκα αλλα στην πλειονότητα των Ελλήνων έφερε την καταστροφή που ζούμε σήμερα εμείς και οι οικογένειες που θα κάνουμε !
        Α, ναι το κοντοπίθαρο με 120 χιλιάδες στρατό τάχει κάνει πάνω του και φοβάται να μπουκάρει Ουκρανία, αναρωτιέσαι γιατί ? Μήπως φοβάται ότι θα τον πάρουν φαλάγγι οι Ουκρανοί και θα ξευτιλιστεί η ……..υπερδύναμη με το αεροπλανοφόρο που κινείται με …….κάρβουνο ?

  2. μπορειτε να γραφετε και επωνυμα ….δεν ειναι κακο να λεμε το ονοματακι μας εκτος και ανηκουμε στο βασιλειο τον ορνιθων
    εχουμε γεμισει κοτες του διαδικτιου

    1. Εσυ τώρα γιατί ενδιαφέρεσαι για το ονοματάκι μας και όχι για το περιεχόμενο του σχολίου ? Μήπως είσαι ρουφιανέ, εκτος αν εχεις περάσει τη μίζερη ζωή σου πεσμένος στα τέσσερα γλυφωντας ! Γιατί ξέρεις στην εποχή που ζούμε είναι η εποχή των ρουφιάνων, των καταδότων και των πουλημένων γλυφτο-λιγούρηδων ! Αλλά εσυ από την προθυμία σου δείχνεις ότι εισαι και τα τρία, σούργελο, σταματά το μπανιστηρι στο σπίτι σου και άφησες τις προβατίνες ήσυχες, σκουπίδι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook