Ξύλο «και των γονέων» στη Disneyland: Οικογένειες πλακώθηκαν άγρια για μία… φωτογραφία | Video

ξύλο-και-των-γονέων-στη-disneyland-οικογένει-1694142

Σκηνές απείρου κάλλους κατέγραψε ο φακός στο Walt Disney World τη Δευτέρα (15/5), όπου δύο οικογένειες πλακώθηκαν στο ξύλο για μία… φωτογραφία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη New York Post, ο καυγάς στο θεματικό πάρκο ξέσπασε όταν μία οικογένεια ζήτησε από μια άλλη να μετακινηθεί για να βγάλουν μια φωτογραφία μπροστά από την πινακίδα για την 100ή επέτειο του πάρκου.

«Όταν ζητήθηκε από την οικογένεια να μετακινηθεί για να τραβήξει τη φωτογραφία, ένα μέλος της άλλης γρονθοκόπησε άνθρωπο στο πρόσωπο», ανέφερε μεταξύ άλλων η αστυνομία.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, οι δύο οικογένειες τσακώνονται με μπουνιές, ενώ ένας άνδρας πέφτει στο έδαφος και υπάλληλοι της Disney World καλούν ενισχύσεις. Οι οικογένειες φώναζαν και έβριζαν πριν φτάσουν οι εργαζόμενοι και ένας υπάλληλος ασφαλείας για να τις χωρίσουν, με τον άνδρα που ήταν στο έδαφος να δυσκολεύεται να σηκωθεί και να επιλέγει να παραμείνει στο έδαφος.

Δύο άτομα «έλαβαν προειδοποίηση για παραβίαση που σημαίνει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο πάρκο», ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ στις ΗΠΑ. «Αν επιστρέψουν, μπορεί να συλληφθούν», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τουλάχιστον ένα άτομο έλαβε ιατρική βοήθεια μετά τον καυγά, με το θύμα να μην υποβάλλει τελικά μήνυση.

Δείτε το βίντεο από τον άγριο καυγά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook