Ξήλωσαν μέχρι και τις κουρτίνες – Απίστευτοι βανδαλισμοί σε δημοτικό σχολείο στα Χανιά | Photos

ξήλωσαν-μέχρι-και-τις-κουρτίνες-απίσ-1493029

Απίστευτοι βανδαλισμοί σημειώθηκαν στο δημοτικό σχολείο Βαρυπέτρου στα Χανιά.

Άγνωστοι εισέβαλαν στον χώρο του σχολείου, παραβιάζοντας τέσσερις αίθουσες και προκάλεσαν φθορές σε παγκάκια, σκεπές, καγκελόπορτες και τζάμια ενώ ξήλωσαν και τις κουρτίνες και τις πέταξαν στο έδαφος.

Σε επικοινωνία που είχε το zarpanews.gr με τον διευθυντή της σχολικής μονάδας Δημήτρη Καλλιβρετάκη, έγινε γνωστό πως το θέμα έχει επιληφθεί η ασφάλεια Χανίων, η οποία προχώρησε σε λήψη αποτυπωμάτων ενώ έχουν ενημερωθεί επίσης η Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων, ο Δήμος Χανίων και η σχολική επιτροπή.

Ο κ. Καλλιβρετάκης απευθύνει έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να προστατέψουν όπως μπορούν τον συγκεκριμένο χώρο: «Δε μπορούμε να βάλουμε φρουρούς. Είναι ένας χώρος πολιτισμού και πρέπει η τοπική κοινωνία να βρει τον τρόπο να διασφαλίσει την ακεραιότητα του κτιρίου. Η σπατάλη είναι από το υστέρημα των φορολογουμένων. Δε λέμε να μην έρχονται εδώ να παίζουν τα παιδιά, αντιθέτως, αλλά να προσέχουμε τον χώρο. Η αστυνομία πήρε αποτυπώματα προκειμένου να βρει τους δράστες».

zarpanews.gr

One thought on “Ξήλωσαν μέχρι και τις κουρτίνες – Απίστευτοι βανδαλισμοί σε δημοτικό σχολείο στα Χανιά | Photos

  1. Ζω δίπλα σε Δημοτικό Σχολείο και κάθε καλοκαίρι, η αυλή και τα κρυφά σημεία των κτιρίων γίνονται χώροι για κάθε είδους δραστηριότητες ΚΑΙ βανδαλισμούς.
    Βάλτε ΤΩΡΑ κάμερες ασφαλείας και φώτα στα σχολεία. Τουλάχιστον όσο αυτά είναι κλειστά. Δεν μπορεί η περιουσία του κάθε έλληνα φορολογούμενου να τη διαλύουν μερικά κ@λόπαιδα που οι γονείς τους δεν έχουν την παραμικρή ικανότητα ελέγχου-εποπτεία των ανήλικών τους και που αμφιβάλλω αν έχουν πληρώσει φόρους ποτέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook