Ξεσπάθωσε η Άντζελα Δημητρίου για το J2US: «Είμαι μια κατηγορία μόνη μου…»

ξεσπάθωσε-η-άντζελα-δημητρίου-για-το-j2us-1006636

Η τραγουδίστρια μίλησε, μέσα σε όλα για όλη την ιστορία που έχει συμβεί και έχει πάρει διαστάσεις γύρω από την μη συμμετοχή της στο J2US. «Έγινε μια πρόταση από την αρχή σε μένα από τον κ. Κοκλώνη. Κάναμε ένα ραντεβού οι δυο μας, μιλήσαμε και τα είχαμε φτιάξει όλα από το καλοκαίρι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτοντας πως η συγκεκριμένη είδηση γνωστοποιήθηκε ωστόσο πριν καν γίνει το ραντεβού με τον παρουσιαστή του OPEN.

«Όλο αυτό, όμως, άλλαξε γιατί αυτή τη στιγμή εγώ είμαι στην Κύπρο και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέρα που εγώ δουλεύω και δεν μπορώ να είμαι» πρόσθεσε. Επίσης, πήρε θέση για όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα σε σχέση με το γεγονός πως δεν θα βρίσκεται τελικά στην κριτική επιτροπή του σόου. «Δεν ισχύει όλο αυτό με το BBC, όχι. Τι άλλο ακούστηκε; Δεν ξέρω, κοιμάμαι πολλές ώρες στην Κύπρο για να είμαι ξεκούραστη, πες τα μου εσύ». «Θα πω πως του αγαπάω όλους, να είναι όλοι καλά, καλή επιτυχία σε ότι κάνουν όπως και εγώ έχω την επιτυχία μου” συμπλήρωσε, όλο νόημα, η γνωστή τραγουδίστρια.

“Πάμε μπροστά, δεν πάμε πίσω. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για αυτά που ακούστηκαν. Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε τα αδύνατα δυνατά για να είμαι και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό, το λέω δημόσια, από κει και πέρα οτιδήποτε είναι να γίνει θα γίνει».

Σε άλλο σημείο της κουβέντας, η Άντζελα Δημητρίου σημείωσε πως «δεν στεναχωριέμαι γιατί πάντα ξέρω ποια είμαι, ξέρω τι κάνω. Έχω την αξία μου, έχω τα τραγούδια μου, μ’ αγαπάει ο κόσμος και είμαι χρόνια κοντά του. Τι άλλο να θες; Έχεις ανάγκη αν θα βγεις στο τάδε παιχνίδι ή σε κάποιο ριάλιτι για να δείξεις παραπάνω πράγματα για σένα; Δεν νομίζω… Δεν το έχω ανάγκη… Άλλοι το έχουν ανάγκη, εγώ δεν το έχω

! Δηλαδή με το να βγω σε κάποιο τάλεντ σόου, τι θα γίνει; Θα ανέβει πιο πολύ η Άντζελα Δημητρίου; Είναι μια κατηγορία μόνη της, τι άλλο να κάνει; Τα έχει κάνει όλα», κατέληξε η γνωστή τραγουδίστρια στα λεγόμενα της.

 Πηγή: thecaller.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook