Ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Κάθαρμα, αλήτη, γιατί της έβαλες το μαχαίρι στο λαιμό;

ξέσπασε-ο-πατέρας-της-ελένης-τοπαλούδ-1007156

Έντονη ήταν η αντίδραση του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη λίγο πριν το δικαστήριο ολοκληρώσει τη σημερινή του διαδικασία. Όταν ο άτυχος πατέρας άκουσε τον 21χρονο κατηγορούμενο αλβανικής καταγωγής να λέει ότι είχε συνευρεθεί με τη κοπέλα αλλά με τη συναίνεσή της ξέσπασε λέγοντας: «Τότε γιατί της είχε βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα, αλήτη…».

Η πρόεδρος του δικαστηρίου του ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα ενώ την ίδια ώρα ο 21χρονος κατηγορούμενος ακούστηκε να λέει: «Θέλω να μπω δέκα μέτρα κάτω από το χώμα όταν ακούω αυτόν τον άνθρωπο πίσω μου, δεν δέχομαι τη συνέργεια στην ανθρωποκτονία…».

Συνέχεια στο παραλήρημα

Νωρίτερα, ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η φίλη της φοιτήτριας, η οποία δέχθηκε ερωτήσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής.

Όσον αφορά στον δεύτερο κατηγορούμενο, τον 23χρονο Ροδίτη, κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας, απουσίαζε και όταν επανήλθε υποστήριξε: «Δεν τη σκότωσα, δεν τη βίασα, δεν την πέταξα» επανέλαβε ο κατηγορούμενος υποστηρίζοντας μάλιστα ότι πήγε να σώσει το θύμα.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαρτίου.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook