Ξέσπασε ο Γρηγόρης Πετράκος για την περιουσία του Τράγκα: Χορέψτε κοτούλες πάνω από το φρέσκο χώμα

ξέσπασε-ο-γρηγόρης-πετράκος-για-την-πε-1342458

«Πώς λέγονται αυτοί που μετά θάνατον διασύρουν τον εκλιπόντα ενώ όσο ζούσε δεν έλεγαν κουβέντα…; λέγονται ΚΟΤΕΣ!», τονίζει μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Πετράκος αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις μετά την αποκάλυψη της αμύθητης περιουσίας του Γιώργου Τράγκα.

Υπενθυμίζεται ότι η Αρχή Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος δέσμευσε την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα, ενώ δεν αποκλείεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις για τον τρόπο με τον οποίο ο εκλιπών δημοσιογράφος απέκτησε την περιουσία του.

Αντιδρώντας στις πρόσφατες εξελίξεις και στα σχόλια που έχουν ακουστεί για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, ο Γρηγόρης Πετράκος που συνεργαζόταν με το κόμμα του δημοσιογράφου «Ελεύθεροι Άνθρωποι» προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook για την έρευνα των Αρχών.

«Πώς λέγονται αυτοί που μετά θάνατον διασύρουν τον εκλιπόντα ενώ όσο ζούσε δεν έλεγαν κουβέντα…; λέγονται ΚΟΤΕΣ!» αναφέρει ο Γρηγόρης Πετράκος και υποστηρίζει πως πρόκειται για χαρακτηρισμό που αντιπροσωπεύει «δημοσιογράφους, πολιτικούς και δικαστικούς που ξαφνικά θυμήθηκαν να ψάξουν την περιουσία του Τράγκα λες και δεν την ήξεραν εδώ και 30 χρόνια…. κότες!».

Παράλληλα, υποστήριξε πως ο Γιώργος Τράγκας έλεγε στην αρχή κάθε εκπομπής του πως «είμαι ευγνώμον απ’ στη σταδιοδρομία μου που με έκανε πετυχημένο και πολύ εύπορο» και ανέφερε πως δεν έχει ιδέα για το πώς απέκτησε την τεράστια περιουσία του.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook