Ξέσπασε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: Δολοφόνε, αλήτη…

ξέσπασε-η-μητέρα-του-μάριου-παπαγεωργ-767302

Αβάσταχτος ο πόνος για τη μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου η οποία για ακόμη μια φορά ήρθε αντιμέτωπη με τους ανθρώπους που κατηγορούνται για την απαγωγή και τη δολοφονία του παιδιού της , τον Αύγουστο του 2012.

Η κατάθεση της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα οδύνης και κατάρες. «Δολοφόνε, αλήτη. Ο Θεός υπάρχει και θα τιμωρήσει εσένα και τα παιδιά σου» ξέσπασε η γυναίκα σε βάρος του φερόμενου ως βασικού πρωταγωνιστή, του 73χρονου οικογενειακού φίλου που θεωρεί ότι κρύβεται πίσω από το έγκλημα.

Κλαίγοντας με λυγμούς η ηλικιωμένη γυναίκα έστρεψε τα πυρά της στον άνθρωπο που εμπιστευόταν όσο κανένα και τις κρίσιμες ώρες στηρίχτηκε στα λόγια του με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει με καθυστέρηση ημερών την αστυνομία για την εξαφάνιση του γιου της.

«Είναι κλέφτης, δολοφόνος, ψεύτης. Και αυτός και η γυναίκα του», φώναξε η γυναίκα στο δικαστήριο λίγο πριν βγει υποβασταζόμενη από τη δικαστική αίθουσα.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε οι ξάδελφος του Μάριου ο οποίος έζησε από κοντά τις δραματικές ώρες που η οικογένεια έψαχνε απεγνωσμένα τον τρόπο με τον οποίο θα χειρίζονταν τους απαγωγείς.

Όπως είπε ο 73χρονος κατηγορούμενος ήταν εκείνος που προσπαθούσε να αποτρέψει την οικογένεια να ενημερώσει την αστυνομία.

«Μην το πείτε σε κανέναν, δε θα πάτε στην αστυνομία μας είπε ο κατηγορούμενος» ανέφερε ο μάρτυρας συμπληρώνοντας πως συμβούλευσε την θεία του και μητέρα του Μάριου, να δανειστεί χρήματα ώστε να πληρώσει τα λύτρα των 620.000 ευρώ.

«Επειδή η μητέρα του Μάριου δεν είχε συμπληρώσει το ποσό, ο κατηγορούμενος της έλεγε «κοίτα να δεις και οι απαγωγείς άνθρωποι είναι, μπορούν να δώσουν μια προθεσμία 10-15 ημερών» και την επόμενη μέρα την πήραν οι απαγωγείς τηλέφωνο και της είπαν το ίδιο» κατέθεσε ο μάρτυρας ο οποίος υπογράμμισε πως η συμπεριφορά του κατηγορούμενου του δημιούργησε υποψίες.

Ο ξάδελφος του Μάριου εξέφρασε τη βεβαιότητα πως εκείνος δεν θα έφευγε μόνος από το σπίτι του. «Δεν είχε λόγο. Μία χαρά περνούσε. Ο Μάριος ήθελε να ζήσει. Κάναμε σχέδια για τις διακοπές» είπε χαρακτηριστικά.

Μάρτυρας, φίλος του Μάριου, απέρριψε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης πως ο Μάριος έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Την ίδια ώρα, ο κατηγορούμενος σηκώθηκε από το εδώλιο και τον ρώτησε: «Εσύ δεν είσαι που μου έδωσες κλωτσιά στο πρωτόδικο δικαστήριο;» για να ακούσει το μάρτυρα να του απαντά : «Ναι. Και λίγες έφαγες. Το παιδί πού το έχεις;» Άλλωστε, αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα που από την πρώτη στιγμή θέτει η οικογένεια του 26χρονου καθώς μέχρι σήμερα η σορός του άτυχου νεαρού δεν έχει εντοπιστεί.

Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη με το δικαστήριο να διατάσσει, μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής, τη βίαιη προσαγωγή μάρτυρα που φέρεται να συμμετείχε στη μεταφορά της σορού.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο 73χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια ενώ η σύζυγος του σε κάθειρξη 18ετών. Στου υπόλοιπους κατηγορούμενους το δικαστήριο επέβαλε ποινές κάθειρξης έως έξι ετών.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook