Ξέσπασε η Ανχελίτα για τη διαρροή ερωτικών σκηνών με τον Παναγιώτη Πέτσα στο «Big Brother»

ξέσπασε-η-ανχελίτα-για-τη-διαρροή-ερωτ-1350447

«Eγκλημα ειδεχθές και ποινικά κολάσιμο» χαρακτηρίζει η τραγουδίστρια Ανχελίτα τη διαρροή ερωτικών πλάνων της, που απεικονίζουν την ίδια και τον Παναγιώτη Πέτσα να κάνουν σεξ στο μπάνιο του σπιτιού του «Big Brother».

Μιλώντας πρώτη φορά σχετικά με το «ροζ» βίντεο, που προκάλεσε αντιδράσεις το προηγούμενο διάστημα, καθώς φαίνεται ότι έχει τραβηχτεί από κινητό τη στιγμή του μοντάζ του reality του Σκάι, η 26χρονη κοπέλα ξεσπά περιγράφοντας τα συναισθήματά της μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Τις δύο τελευταίες εβδομάδες που βρίσκομαι εκτός “Big Brother” βιώνω έναν εφιάλτη. Βρίσκομαι σε κατάσταση σοκ και άρνησης» αναφέρει αρχικά στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Υφίσταμαι ατέλειωτη συναισθηματική κακοποίηση, και όχι μόνο. Δέχομαι αναρίθμητα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα μηνύματα με ρωτούν αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου ως άνθρωπος» συνεχίζει.

«Πήρε αρκετό χρόνο να το εκλογικεύσω, να το συνειδητοποιήσω, να το κατανοήσω και γι’ αυτό τον λόγο απείχα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αθροιστικά με το γεγονός ότι και ο Παναγιώτης και εγώ νοσήσαμε από κορονοϊό. Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται αν ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι, εάν κάποιος άρρωστος, ανώμαλος, ψυχάκιας εισέβαλλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευε τις προσωπικές τους στιγμές.

Τόσο ακριβώς ντρέπομαι. Θα μου πείτε ότι δεν είναι το ίδιο. Θα μου πείτε ότι υπήρχαν κάμερες και το γνωρίζαμε. Ναι, υπήρχαν και το γνωρίζαμε, αλλά γνωρίζαμε επίσης πως αυτά τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα είναι απόρρητα!» εξηγεί.

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής της η τραγουδίστρια που πήρε μέρος στο «Big Brother 2», όπου ερωτεύτηκε τον Παναγιώτη Πέτσα, τονίζει: «Το μεγάλο κακούργημα για το οποίο κατηγορούμαι είναι το γεγονός ότι συνευρέθηκα με τον σύντροφό μου. Είμαστε δύο νέα παιδιά κλεισμένα σε ένα σπίτι για τέσσερις μήνες. Συνέβη κάτι μεταξύ μας, απόλυτα φυσιολογικό, και έχει καταλήξει να φαίνεται χυδαίο.

Σας διαφεύγει κάτι, όμως: Δεν πρόκειται για πορνογραφικό υλικό, δεν πρόκειται για βίντεο με χρηματική αμοιβή, δεν έγινε με τη συναίνεσή μας. Πρόκειται για υποκλοπή προσωπικών δεδομένων, πράξη κακουργηματική, έγκλημα ειδεχθές και ποινικά κολάσιμο. Οι υπεύθυνοι θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά, όπως τους αξίζει» καταλήγει.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Πέτσας εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στη σύντροφό του, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους στα social media και στέλνοντας ένα τρυφερό μήνυμα για τα 26α γενέθλιά της, που συνέπεσαν με την απόφασή της να μιλήσει για το «ροζ» βίντεο. «Χρόνια πολλά στη δύναμή μου. Είναι ό,τι πιο όμορφο και γλυκό μου έχει συμβεί, είμαι δίπλα σου και το ξέρεις. Σε λατρεύω» έγραψε.

espresso.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook