Ξεσπά ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Έρχονται μέσα στη νύχτα και μου χτυπάνε την πόρτα» | Video

ξεσπά-ο-σπύρος-μπιμπίλας-έρχονται-μέ-1174549

Στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Έλα Χαμογέλα», εμφανίστηκε ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος σχολίασε το «τσουνάμι» καταγγελιών για κακοποίηση και παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ τόνισε ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και ότι ως υπεύθυνο σωματείο δεν μπορεί να δίνει στη δημοσιότητα τις καταγγελίες που τους έρχονται.

«Πρέπει να παίρνουν τη νομική οδό, όπως προβλέπει το καταστατικό μας. Υπάρχει το πειθαρχικό συμβούλιο, στο οποίο έρχονται φάκελοι και οι φάκελοι αυτοί παραδίδονται σε αυτό. Να σκεφτείτε πως τις καταγγελίες που διαβάσατε τώρα, για πρώτη φορά, εγώ τις ακούω τώρα. Δεν έχω ανοίξει τον φάκελο γιατί εγώ είμαι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Όλο αυτό που πήγε στις εκπομπές πριν έρθει σε εμάς, δεν είμαστε καθόλου υπεύθυνοι εμείς. Διότι άκουσα από κάποια εκπομπή ότι προσπαθούμε να συγκαλύψουμε. Καθόλου δεν θα συγκαλύψουμε! Απλά περιμένουμε με συνετό και υπομονετικό τρόπο να συγκεντρωθούν οι καταγγελίες, να κατηγοριοποιηθούν και να δούμε ποιες θα πάνε στη νομική οδό και ποιες θα οδηγήσουν το πειθαρχικό σε διαγραφή ηθοποιών.

Αυτό μπορεί να κρατήσει πολύ καιρό γιατί βιάζονται τα κανάλια. Είναι έξω από το σπίτι μου. Έρχονται μέσα στη νύχτα και χτυπάνε την πόρτα του σπιτιού μου και τρομάζω. Προετοιμάζω να μην συνεχιστεί αυτό και να μην ακούω κουδούνια στις 12 το βράδυ και να μου λένε: «μια κάμερα θα ανέβει» γιατί δεν θα ανέβει» υπογράμμισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook