Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Θέλω την υψηλότερη ποινή

ξεσπά-ο-πατέρας-της-καρολάιν-κατά-του-μ-1420072

Με την υψηλότερη δυνατή ποινή ζητά να καταδικαστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο πατέρας της 19χρονης Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς.

Μιλώντας στην Daily Mail, δήλωσε: «Θέλω την υψηλότερη δυνατή ποινή γι’ αυτόν. Η μόνη του λύπη είναι ότι η αστυνομία κατάλαβε την παράλογη ιστορία του».

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε φωνάξει προς την Καρολάιν, ενώ αυτή ήταν ήδη νεκρή στο πάτωμα «Αγάπη μου, είσαι καλά;», ενώ αναφέρει και τη δήλωσή του μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου: «Η αγάπη μου δεν έχει αλλάξει και δεν θα αλλάξει ποτέ. Ποτέ δεν είχα σκοπό να της κάνω κακό».

Σχολιάζοντας τα παραπάνω ο πατέρας της Καρολάιν είπε: «Τίποτα από όσα θα μπορούσε να πει κατά τη διάρκεια της δίκης δεν θα με εκπλήξει. Τα συναισθήματά μου παραμένουν αμετάβλητα. Το βασικό μέρος της δίκης θα είναι η μαρτυρία των ιατροδικαστών και των ηλεκτρονικών εμπειρογνωμόνων. Τα στοιχεία τους θα τον στείλουν στη φυλακή».

«Δεν έχω σκοπό να πάω στην Αθήνα. Η παρουσία μου απαιτήθηκε από την εισαγγελία μόνο για να βεβαιωθεί η γλυκιά φύση της Καρολάιν και τι άλλο θα έλεγα;», είπε και συνέχισε: «Εξάλλου, θα υπάρξει μαρτυρία από τον θεραπευτή της, τον διπλανό της γείτονα και μερικούς από τους φίλους της που οι απόψεις τους θα έχουν πολύ μεγαλύτερο βάρος από οτιδήποτε μπορώ να πω. Παρακολουθώ μανιωδώς τη δίκη, όπως και οι υπόλοιποι άνθρωποι στο νησί (σ.σ. Αλόννησος), που όλοι γνώριζαν και αγαπούσαν την Καρολάιν», είπε και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω ότι οι γονείς του Μπάμπη θα εμφανιστούν στην υπεράσπιση για να ορκιστούν ότι ο γιος τους είναι ο καλύτερος άνθρωπος που περπάτησε ποτέ στη γη. Εξακολουθούν να πιστεύουν στην πλήρη αθωότητά του και ότι η Καρολάιν σκοτώθηκε από μια συμμορία».

Σε άλλες δηλώσεις που είχε κάνει τις προηγούμενες μέρες στη Daily Mail ο Ντέβιντ Κράουτς είχε τονίσει: «Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης θα χρησιμοποιήσει ως υπεράσπιση ότι προκλήθηκε από την Καρολάιν και ενεργούσε για αυτοάμυνα. Θα αναφέρει επίσης τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες. Μακάρι να μπορούσα να πάρω στα χέρια μου τη μικρή νυφίτσα».

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook