Ξεπέρασε τον πρώην με αυτές τις 5 κινήσεις ματ!

ξεπέρασε-τον-πρώην-με-αυτές-τις-5-κινήσε-864855

Χώρισες σχετικά πρόσφατα και νιώθεις όλο και πιο έντονα την ανάγκη να καταφέρεις να ξεπεράσεις τον πρώην σου; Παρακάτω θα δεις 5 tips που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου και να βγάλεις τον πρώην μια και καλή από το μυαλό σου.

#Σταμάτα να κατηγορείς τον εαυτό σου

Είναι απολύτως λογικό το να μην νιώθεις καλά με τον εαυτό σου μετά από έναν χωρισμό. Θα πρέπει όμως να τονώσεις λιγάκι την αυτοπεποίθησή σου αν θέλεις να ξεπεράσεις τον πρώην σου. Πρέπει να νιώσεις το συναίσθημα «ναι ήμουν πολύ καλή για αυτόν».

#Συνάντησέ τον

Μπορείς να με θεωρείς τρελή που σε συμβουλεύω να τον συναντήσεις αλλά δεν ξέρεις πόσο μπορεί να σε βοηθήσει το να δώσεις ένα οριστικό τέλος στη μεταξύ σας σχέση. Πες του όλα όσα νιώθεις ότι θα ήθελες να του πεις και ξεκαθάρισέ του ότι για εσένα τώρα μπαίνει το τέλος. Προσχή! Όταν πας σε αυτή τη συνάντηση θα πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένη πως η σχέση σας έχει τελείωσει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσετε πάλι να μιλάτε για τα λάθη της σχέσης σας.

#Άφησε να περάσει λίγος καιρός θλίψης

Δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να πενθήσεις για λίγο μια σχέση. Επέτρεψε στον εαυτό σου να στεναχωρεθεί, να κλάψει και να ανακτήσει μετά τις δυνάμεις του.

#Επικεντρώσου μόνο στα καλά της σχέσης σας

Εφόσον συνηδειτοποιήσεις ότι η σχέση σας τελείωσε θα πρέπει να βοηθήσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται μόνο τα θετικά που κέρδισες από αυτή τη σχέση.

#Επανέλαβε όλα τα παραπάνω βήματα (εκτός από τη συνάντηση) όσες φορές χρειαστεί μέχρι να νιώσεις καλύτερα!

faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook