Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι προσφορές των Χανιωτών στον διαδικτυακό τηλεμαραθώνιο του Α.Π.Σ Γρανίτη για το ΚΗΦΑΑΜΕΑ

ξεπέρασαν-κάθε-προσδοκία-οι-προσφορέ-1156292

Σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη για όλους συγκυρία, οι πολίτες άνοιξαν μια μεγάλη αγκαλιά και έκλεισαν μέσα τα 19 παιδιά του ΚΗΦΑΑΜΕΑ, τους γονείς τους και τους εργαζόμενους στο κέντρο.

Μέσα σε 4 ώρες που ήταν στον διαδικτυακό «αέρα» ο τηλεμαραθώνιος, συγκεντρώθηκαν 21.000 ευρώ

Ή ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Από το Δήμο Χανίων που πρόσφερε 5.000 μέχρι την τηλεφωνική προσφορά των 4 ευρώ, τα παιδάκια που άνοιξαν τους κουμπαράδες τους, τους Δήμους Πλατανιά, Κισσάμου, Καντάνου Σελίνου, Σφακίων και Γαύδου, την Αντιπεριφέρεια Χανιών, την ΠΑΕ Χανιά, το ΕΒΕΧ, η ΕΠΣΧ, επιχειρηματίες και πολίτες, όλοι ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Σε μια πρωτόγνωρη προσπάθεια περισσότεροι από 50 καλεσμένοι, πολιτικοί, θεσμικοί παράγοντες του τόπου και Κρητικοί καλλιτέχνες έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το ΚΗΦΑΑΜΕΑ. Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές όπου δυο γονείς παιδιών που πηγαίνουν στο ΚΗΦΑΑΜΕΑ μίλησαν για τον καθημερινό τους αγώνα, έχοντας στο πλευρό τους τα παιδιά τους.

Χρήματα έφτασαν ακόμα και από το Ισραήλ και την Κύπρο, καθώς η ομάδα προπονητών κι επιστημόνων της S11 Ltd, ανακοίνωσε πως όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των ηλεκτρονικών βιβλίων προπονητικής ποδοσφαίρου για το 2020 θα διατεθούν για την ενίσχυση του ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ενώ δωρεά έκανε και η εταιρία belvedere που έχει αναλάβει την επένδυση στο λόφο Καστέλι.

Ο τετράωρος διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος πραγματοποιήθηκε μέσω μόλις ενός υπολογιστή, γι’ αυτό και οι άνθρωποι του Γρανίτη ζήτησαν την κατανόηση του κόσμου για τα όποια τεχνικά λάθη. Την παρουσίαση που έγινε από το θέατρο Μίκης Θεοδωράκης έκανε η δημοσιογράφος Ευτυχία Πενταράκη, ενώ η βραδιά έκλεισε με την 9χρονη Μαρίνα Νικολακοπούλου που τραγούδησε δύο Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το zarpanews.gr και το zarparadio 89.6.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook