Ξεκινούν ή όχι το Σαββατοκύριακο, Πλατανιάς και Χανιά;

ξεκινούν-ή-όχι-το-σαββατοκύριακο-πλατ-920763

Στο Διοικητικό Συμβούλιο που ακολουθεί την Τρίτη (10/9) στη Σούπερ Λιγκ 2 θα αποφασιστεί η έναρξη του πρωταθλήματος. Οι χανιώτικες ομάδες αναμένουν με ενδιαφέρουν τα νεότερα έτσι ώστε να ξέρουν αν θ’ αγωνιστούν το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Πλατανιάς και Χανιά βρίσκονται στην αφετηρία ουσιαστικά για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο μεν πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στο ματς που ξεχωρίζει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ τα Χανιά είναι προγραμματισμένο να αγωνιστούν εκτός έδρας, παίζοντας στην Καλαμαριά κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν θα πρέπει ν’ αναμένεται, εφόσον δεν αποφασιστεί και στην πράξη η έναρξη του πρωταθλήματος. Το θέμα των τηλεοπτικών παραμένει «καυτό» για όλες τις ΠΑΕ και ως εκ τούτου μένει να αποφασιστεί το τι θα συμβεί και αν θα δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα με την ΕΡΤ.

Ουσιαστικά οι ομάδες θα είναι αυτές που θα αποφασίσουν, ανάλογα και ποια θα είναι τα νεότερα που θα προκύψουν από το προεδρείο του Συνεταιρισμού, για το αν θα ριχτούν το Σαββατοκύριακο στη μάχη του πρωταθλήματος ή θα αποφασιστεί η επ’ αόριστον μετάθεση της έναρξης της περιόδου…

Το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ 2 είναι προγραμματισμένο για τις 2 το μεσημέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook