Ξεκίνησε το μεγαλύτερο Bazaar του καλοκαιριού στο κατάστημα Tsakiris Mallaς, στα Χανιά! | Photos

ξεκίνησε-το-μεγαλύτερο-bazaar-του-καλοκαιρ-878365

Το αγαπημένο μας κατάστημα υποδημάτων Tsakiris Mallas σχεδιάζει να μας καταπλήξει την επόμενη σαιζόν με το νέο του πρόσωπο αλλά… μέχρι τότε, μας προ(σ)καλεί σε ένα ανεπανάληπτο BAZAAR απ’ όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε όλα τα επώνυμα είδη του με εκπτώσεις που αγγίζουν ως και το -80%!

Όποιος πέρασε το πρώτο τριήμερο που οι βιτρίνες του καταστήματος ντύθηκαν στα κόκκινα του Bazaar, έμεινε πραγματικά με το στόμα ανοιχτό από την κοσμοσυρροή που θύμιζε… άλλες εποχές!

Τσάντες και παπούτσια του δημοφιλούς brand αλλά και των κορυφαίων επώνυμων design συλλογών που φιλοξενεί, θα τα βρείτε τώρα με εκρηκτικές εκπτώσεις στο ειδικά διαμορφωμένο σε outlet (για το διάστημα του bazaar) κατάστημα της οδού Σκαλίδη 46 στα Χανιά.

Στο Μεγάλο Καλοκαιρινό ΒAZAAR του Tsakiris Mallaς, πρωταγωνιστούν όλα τα υποδήματα στοκ σε τιμές που ξεκινούν από 9€ αλλά και όλη η φετινή συλλογή “Summer 2019” στο μισό της αρχικής τιμής, δηλαδή με έκπτωση 50%!!!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλο αυτό θα διαρκέσει όσο θα διαρκούν και τα -μεγάλα είναι η αλήθεια- αποθέματα, καθώς και ότι στην πορεία του καλοκαιριού θα κάνουν εμφάνιση στα ράφια και τα χειμερινά μοντέλα.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία… Ελάτε στο πιο hot party προσφορών του φετινού καλοκαιριού και αποκτήστε επώνυμα την ασύγκριτη ποιότητα Tsakiris Mallaς σε μοναδικές τιμές!

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο 09.00 – 21.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook