Ξεκίνησε στα Χανιά η δίκη της βεντέτας του Αμαρίου – Κατηγορούνται για ενέδρα στον 63χρονο

ξεκίνησε-στα-χανιά-η-δίκη-της-βεντέτας-923607

Νέο επεισόδιο σήμερα στο σήριαλ της βεντέτας του Αμαρίου, που κόστισε τη ζωή σε έναν 63χρονο κτηνοτρόφο τον Ιούλιο του 2018 (δείτε ΕΔΩ).

Σήμερα το μεσημέρι, ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο στα Χανιά, η εκδίκαση της υπόθεσης της ανθρωποκτονίας που συγκλόνισε την μικρή κοινωνία στο Άνω Μέρος Αμαρίου.

Κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία είναι ένας 24χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε στήσει ενέδρα στο θύμα. Συγκεκριμένα, του έκλεισε τον δρόμο με το αυτοκίνητό του, ενώ από πίσω του βρέθηκε ο 25χρονος αδερφός του, συγκατηγορούμενος κι αυτός, ώστε να μην μπορεί ο 63χρονος να διαφύγει. Εκεί, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, τον εκτέλεσε πυροβολώντας τον στο κεφάλι. Στο αυτοκίνητο του θύματος, συνεπιβάτης εκείνη την ώρα ήταν ένας υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος τον βοηθούσε στις κτηνοτροφικές εργασίες, και τον οποίο ο 24χρονος κατηγορείται οτι αποπειράθηκε να σκοτώσει πυροβολώντας τον.

Ο Αλβανός επέζησε και είναι μάλιστα στους μάρτυρες κατηγορίας.

Τα δύο αδέρφια δεν αποδέχθηκαν τις κατηγορίες, με τον έναν να ισχυρίζεται οτι αναγκάστηκε να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει τον 63χρονο, τον άλλο δε, να αναφέρει οτι δεν ήταν στο σημείο την χρονική στιγμή του εγκλήματος.

Οι οικογένειες, που κατοικούν στο Άνω Μέρος Αμαρίου, είχαν απασχολήσει τη δικαιοσύνη και το 2008, όταν μετά από συμπλοκή είχε σκοτωθεί συγγενής των κατηγορούμενων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook