Ξεκίνησε με νίκη στην πρώτη φάση της Α1 η ομάδα πόλο του ΝΟΧ

ξεκίνησε-με-νίκη-στην-πρώτη-φάση-της-α1-1372496

Με νίκη με σκορ 11-10 κατάφερε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της Α1 ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα παρουσίασε δύο πρόσωπα, μετατρέποντας ένα παιχνίδι όπου φαινόταν ότι μπορούσε να το κερδίσει με σχετική ευκολία σε θρίλερ στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Είναι χαρακτηριστικό πως το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΝΟΧ ANEK LINES να είναι μπροστά με πέντε γκολ διαφορά της Χίου (6-1), με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 8-5.

Στo τέταρτο οκτάλεπτο ωστόσο οι Χιώτες παρουσιάστηκαν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια, αξιοποιώντας τα κενά και τις ευκαιρίες που τους έδωσαν οι γηπεδούχοι, φτάνοντας να διεκδικούν το θετικό αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΝΟΧ ANEK LINES πήρε τη νίκη που χρειαζόταν και ως εκ τούτου ακολουθούν πλέον οι αγώνες που πρόκειται να δώσει στο πλαίσιο της β’ φάσης όπου θ’ αντιμετωπίσει τους ΠΑΟΚ, Γλυφάδα και Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος Μπέτο, επιβεβαιώνοντας σ’ ένα ακόμα παιχνίδι την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτό το διάστημα κατάφερε να σκοράρει πέντε συνολικά τέρματα και να αναδειχτεί ο πρώτος σκόρερ του αγώνα ενώ τα περισσότερα για την Χίο, σημείωσε ο Καλαργυρός, σκοράροντας τρεις φορές.

Διαιτητές: Σταυρίδης – Δαμιανάκης.

Αλυτάρχης: Κουμής

Οκτάλεπτα: 3-0, 3-1, 2-4, 3-5

ΝΟΧ ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σπάχιτς 1, Νικολαΐδης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Τοθ 1, Αποστολάκης, Μπέτο 5, Μαζοκοπάκης 2, Κουμής, Παπάς, Πρωιμάκης

Χίος (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ. 1, Σφηκάκης, Γδύσης, Παππάς Κ., Παππάς Αλ. 2, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης, Μαρουλάς, Κόλλιας, Καλαργυρός 3, Γαβαλάς Ιω. 1, Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μ. 2, Αμπάζης 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook