Ξεκίνησε η μηχανοκίνητη πορεία ενάντια στα μέτρα για τον κορονοϊό στα Χανιά | Photos + Video

ξεκίνησε-η-μηχανοκίνητη-πορεία-ενάντ-1108990

Για ακόμη μια φορά αρκετοί Χανιώτες βγαίνουν στο δρόμο και κινητοποιούνται διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση στο νομό, σε μία προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Έτσι, νέα μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας ξεκινά από τον κόμβο των Μουρνιών το απόγευμα της Δευτέρας, με κατάληξη το κέντρο της πόλης.

Σε ανακοίνωση –κάλεσμά τους, οι «Ελεύθερα Σκεπτόμενοι Πολίτες» αναφέρουν ότι από τις 25/8/2020, «με πρόσχημα τα μέτρα για τον covid-19 ξεκίνησε και συνεχίζεται εντελώς ατεκμηρίωτα και αδικαιολόγητα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και σε μερικές ακόμα περιοχές ένα πρωτοφανές λοκ ντάουν, εξοντωτικό για την τοπική οικονομία, κατασταλτικό για τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία.

Επειδή αυτό καταντά εξοντωτικό για όλη την περιοχή μας, καταστροφικό για όλους του ήδη χτυπημένους βαριά από τα μνημονιακά μέτρα μια δεκαετίας Χανιώτες. Ζητάμε από όλους τους πάσης φύσεως φορείς της τοπικής μας κοινωνίας, θεωρούμε αυτονόητο βασικό χρέος τους και χρέος όλων μας να ορθώσουμε κάθε φορέας χωριστά μα και όλοι μαζί συντονισμένα, κραυγή αποδοκιμασίας και εναντίωσης με κάθε δυνατή νόμιμη μορφή κατά της στοχοποίησης της περιοχής μας».

zarpanews.gr

3 thoughts on “Ξεκίνησε η μηχανοκίνητη πορεία ενάντια στα μέτρα για τον κορονοϊό στα Χανιά | Photos + Video

  1. Ρε παιδιά γιατί πάντα το εύκολο μέσα από αμάξι εκ του ασφαλούς προκαλώντας μποτιλιάρισμα…

    Γιατί οχι ολοι στην πλατεία Αγοράς ;

    Μόνο οι αναρχοφραγκατοι της Ρόζα έχουν το δικαίωμα;

  2. Για άλλη μια φορά οι Χανιώτες έδειξαν την επαναστατικότητα τους από την μια έχουν ξεπουλήσει τα πάντα στους Αμερικανούς σε κάθε λογής επενδυτές έχουν καταδικάσει τα παιδιά τους να είναι υπηρέτες στο τουριστικό πρότυπο που έχουν δημιουργήσει αλλά τώρα ο εχθρός είναι οι μάσκες.απλα οι άνθρωποι είναι τραγικοί

  3. Οι αναρχοφραγκατοι έχουν λεφτά και αγοράζουν και κανένα βιβλίο και ξεστραβονωνται δεν περιμένουν sms από τον Κασιδιάρη και τον λαγό ούτε κανένα γράμμα από τον Χριστό μέσω βελλοπουλο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook