Ξεκίνησε η διεθνής ανάπτυξη της Stegno με 1ο σταθμό τη Βουλγαρία!

ξεκίνησε-η-διεθνής-ανάπτυξη-της-stegno-με-1ο-1075557

Η επιτυχημένη αλυσίδα καθαριστηρίων Stegno διευρύνει την παρουσία της και στις διεθνείς αγορές. Δύο καταστήματα στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στη Σόφια είναι πλέον γεγονός τα οποία δημιουργήθηκαν μέσω συνεργασίας master franchise.

«Στο επόμενο διάστημα αναμένουμε και άλλα καταστήματα στη Σόφια, καθώς και ένα νέο σημείο στη Φιλιππούπολη. Σε βάθος ενός χρόνου, προβλέπεται η ανάπτυξη μέσω franchising σε ολόκληρη τη χώρα» αναφέρει ο Γιάννης Χίνος, ο Χανιώτης Διευθύνων Σύμβουλος της Stegno.

Η αλυσίδα Stegno επενδύει πρωτίστως στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και σε μία μοναδική αγοραστική πρόταση, που οδηγεί σε μία νέα κατηγορία καταστημάτων φροντίδας των ρούχων.

Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και τα πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται στα Stegno έχουν μεταφέρει ρούχα που μέχρι τώρα απαιτούσαν στεγνό καθάρισμα, στην επεξεργασία νερού. Αυτό αποτελεί τη βασική καινοτομία της αλυσίδας, που ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες ανάγκες της αγοράς.H επένδυση στα Stegno είναι μία επένδυση ζωής που εξασφαλίζει άμεσα ένα πολύ καλό εισόδημα και μεσοπρόθεσμα υπεραξία. «Οι άνθρωποι του Stegno μας δίδαξαν ένα επάγγελμα από την αρχή, κάθε τεχνική λεπτομέρειά της και κυρίως με «on the job training». Παράλληλα, εκπαιδευτήκαμε στις τεχνικές πωλήσεων, στη διαχείριση πελατών και στην οικονομική διαχείριση του καταστήματος», αναφέρουν τα αδέρφια Γεωργία και Νίκος Καρακασιλιώτη, franchisee του Stegno στο Νέο Ψυχικό.

Το Stegno ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2011 και σήμερα αριθμεί 34 καταστήματα στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 25 έχουν δημιουργηθεί μέσω συνεργασιών franchise.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Stegno εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook