Ξεκίνησαν οι σχολικοί αγώνες στα Χανιά – Στόχος τα πανελλήνια πρωταθλήματα | Photos + Video

ξεκίνησαν-οι-σχολικοί-αγώνες-στα-χανι-1411728

Ξεκίνησαν και επίσημα σήμερα οι σχολικοί αγώνες στα Χανιά. Οι μαθητές των σχολείων της πόλης έδωσαν σήμερα ραντεβού αγώνων στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Στόχος είναι τα πανελλήνια πρωταθλήματα, στα οποία θα συμμετέχουν οι αθλητές – μαθητές οι οποίοι θα προκριθούν μετά την δεύτερη φάση των αγώνων.

Μιλώντας στο zarpanews.gr, ο καθηγητής φυσικής αγωγής και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων, Τάσος Μαραγκουδάκης, αναφέρθηκε στην πρώτη φάση των αγώνων ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην διοργάνωση:

«Σήμερα είναι η πρώτη φάση των σχολικών αγώνων κλασικού αθλητισμού γυμνασίων – λυκείων. Τα παιδιά ουσιαστικά ξεκινούν την σχολική αγωνιστική χρονιά τους, προκρίνονται για την δεύτερη φάση, όπου εκεί το επόμενο στάδιο είναι να προκριθούν στους τελικούς των πανελλήνιων πρωταθλημάτων. Να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που βρέθηκαν εδώ σήμερα και στήριξαν την διοργάνωση των αγώνων. Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες και τους γονείς που υποστήριξαν και βρέθηκαν για να έχουμε μια τόσο όμορφη και ουσιαστική διοργάνωση με στόχο και τον αθλητισμό αλλά και την εκπαίδευση.»

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook