Χανιά | Μαλαξιανάκης, Λαμπρόπουλος και FreakTones «ζωντάνεψαν» το κέντρο της πόλης με τρεις ταυτόχρονες συναυλίες | Video

χανιά-μαλαξιανάκης-λαμπρόπουλος-και-f-1343039

Σε εορταστική διάθεση κινείται από το απόγευμα της Τετάρτης η αγορά των Χανίων καθώς ξεκίνησαν επίσημα οι εκδηλώσεις για την τόνωση της αγοράς.

Φέτος τα Χριστούγεννα, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων και οι Εμπορικοί Σύλλογοι Χανίων, Κισάμου και Παλαιόχωρας προχώρησαν σε μία πρωτότυπη ιδέα, με «μίνι» συναυλίες σε γωνιές της πόλης.

Στις 18:00 στα Χανιά, ο Μάνος Μαλαξιανάκης τραγούδησε στη συμβολή Μουσούρων και Τσουδερών. Την ίδια ώρα, οι FreakTones βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Παπανδρέου – Αρχοντάκη και ο Σταύρος Λαμπρόπουλος στην Χάληδων στο ύψος της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Μάνος Μαλαξιανάκης:

FreakTones:

Σταύρος Λαμπρόπουλος:

Το πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες έχει ως εξής:

  • Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, στις 18:00 στα Χανιά ο Μάνος Μαλαξιανάκης θα εμφανιστεί στην οδό Κυδωνίας (έξω από το Δημαρχείο), οι FreakTones στην οδό Τζανακάκη (έξω από την Εφορία) και ο Σταύρος Λαμπρόπουλος στη συμβολή των οδών Αποκορώνου και Καραϊσκάκη.

Στην Κίσσαμο:

  • Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 18:00, στην Κίσσαμο ο Σταύρος Λαμπρόπουλος θα βρίσκεται έξω από τον ΟΤΕ, στην πλατεία Μάνου Κατράκη.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Μαλαξιανάκης, Λαμπρόπουλος και FreakTones «ζωντάνεψαν» το κέντρο της πόλης με τρεις ταυτόχρονες συναυλίες | Video

  1. Κορωνοπαρτι….και μετά σου λένε ατομική ευθύνη … μαύρα φαίνεται να μπαίνει το νέο έτος με τις εξυπνάδες τον τοπικών αρχόντων….την ημέρα που ο ιός καταγράφει ρεκόρ στην πόλη….ότι να ‘ναι!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook