Ξεκίνησαν αλλά… εξαντλήθηκαν τα ραντεβού για εμβολιασμό παιδιών στα Χανιά | Photos + Video

ξεκίνησαν-αλλά-εξαντλήθηκαν-τα-ραντ-1339981

Σε εορταστικό κλίμα και χωρίς κανένα πρόβλημα, ξεκίνησαν από το πρωί του Σαββάτου οι εμβολιασμοί παιδιών 5-12 ετών στο εμβολιαστικό κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων όπου έχει διαμορφωθεί ειδική παιδιατρική πτέρυγα. Τις πρώτες οικογένειες μάλιστα υποδεχόταν ο ίδιος ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας, ντυμένος Άη Βασίλης.

«Είχαμε ήδη αποφασίσει να κάνουμε το εμβόλιο στα παιδιά και κλείσαμε το ραντεβού μας αμέσως μόλις άνοιξε η πλατφόρμα» τόνισε ο κ. Κώστας στο zarpanews.gr, πατέρας δύο παιδιών 5,5 και 7 ετών. Όπως τόνισε, αυτό που ανησυχεί τους γονείς είναι η έξαρση στα σχολεία.

Ωστόσο, όποιος έμπαινε στην πλατφόρμα του Υπουργείου Υγείας το πρωί του Σαββάτου, διαπίστωνε πως όλα τα ραντεβού στα Χανιά είναι πλέον εξαντλημένα για τα παιδιά ενώ είναι άγνωστο αν υπάρχει σχεδιασμός για περισσότερες εμβολιαστικές γραμμές ή διεύρυνση του ωραρίου.

Πάντως, το ενδιαφέρον των γονέων για εμβολιασμό παιδιών είναι τεράστιο, δεδομένης της πρωτοφανούς έξαρσης που υπάρχει αυτό το διάστημα στα σχολεία των Χανίων.

zarpanews.gr

One thought on “Ξεκίνησαν αλλά… εξαντλήθηκαν τα ραντεβού για εμβολιασμό παιδιών στα Χανιά | Photos + Video

  1. Από 5 χρονών πελάτες.Αυτός είναι ο σωστός προγραμματισμός!Μιά ζωή θα τους τα παίρνουν οι φαρμακευτικές.
    Κρίμα(;) στα κοπέλια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook