Ξεκινάει κι επίσημα το Δημοτικό Πρατήριο Καυσίμων στα Χανιά

ξεκινάει-κι-επίσημα-το-δημοτικό-πρατή-1047632

Ανοίγει επιτέλους, μετά από χρόνια προετοιμασίας, γραφειοκρατίας και συνεννοήσεων με τα Υπουργεία, το Πρατήριο Καυσίμων του Δήμου Χανίων.

Η δημοτική δομή βρίσκεται στην περιοχή της Πελεκαπίνας, ξεκίνησε να δημιουργείται το 2011 επί Δημαρχίας Μανώλη Σκουλάκη και ολοκληρώθηκε σαν χώρος μόλις το 2015 επί Δημαρχίας Τάσου Βάμβουκα. Βρίσκεται στην τελική ευθεία αυτό το διάστημα και ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του για πρώτη φορά, αφού έχουν προηγηθεί όλοι οι έλεγχοι και η δοκιμαστική λειτουργία του χώρου.

Όπως ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Χανίων, Τάσος Αλόγλου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, πλέον πάρθηκε και η τελευταία έγκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες, έχει γίνει μια πρώτη προμήθεια καυσίμων για τους πρώτους μήνες.

Προχωρά μάλιστα, η διαδικασία ώστε να στηθεί ο διαγωνισμός που θα εξασφαλίζει καύσιμα για όλο τον χρόνο με τιμές χονδρικής πώλησης, όπως είπε ο κ. Αλόγλου ενώ τόνισε ότι θα αφορά μόνο για οχήματα των υπηρεσιών του Δήμου Χανίων και όχι των Νομικών Προσώπων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook