Ξεκινά το τμήμα των επιτυχιών! Πρώτη ημερίδα για την τεχνική του ΝΟΧ

ξεκινά-το-τμήμα-των-επιτυχιών-πρώτη-ημ-878061

Το προσεχές Σάββατο 7 Δεκεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση για το τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ημερίδα της σεζόν.

Το χαρακτηριστικό στοιχείο εν όψει των αγώνων που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν το πρωί στο κολυμβητήριο Χανίων, είναι η συμμετοχή πολλών αθλητών, ειδικότερα νέων, αλλά και παλιών, μιας και η ανανέωση είναι μεγάλη φέτος στο τμήμα. Μάλιστα, σχετική δήλωση φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του ΝΟΧ από τον προπονητή, Ηλία Καλαμαρίδη.

Σύμφωνα με όσα λέει: «Στην τελευταία ημερίδα για το 2019, αλλά και στην πρώτη της αγωνιστικής χρονιάς 2020, καλούνται να συμμετάσχουν 80 αθλητές και αθλήτριες. Οι παλιοί αθλητές του τμήματος μαζί με τους νέους που έχουν πλαισιώσει το τμήμα φέτος θα δώσουν τα πρώτα δείγματα της προσπάθειας τους προκειμένου να βάλουν στόχους για κάτι καλύτερο για την επόμενη χρονιά».

Αναλυτικά οι συμμετοχές έχουν ως εξής:

ΑΓΟΡΙΑ

Αγγελάκης Ιωαν., Αγγελάκης Παναγ., Ανδριανός, Βασιλαντωνάκης, Γερουλάκης, Γκεσούλης, Δημουλιός, Διγαλάκης, Καπής, Καρτσωνάκης, Κελαϊδής, Κοντοδήμος, Κουράκης, Λεδάκης, Λιόλιος Εμμαν., Λιόλιος Ιωαν., Λουκάκης, Μπαδιεριάκης, Μπονατάκης, Μπριτζολάκης, Ναναδάκης, Παπαγιαννάκης, Παπαδάκης, Ρημαντωνάκης Ιωαν., Ρημαντωνάκης Κων., Ρινακάκης, Σκυλουράκης, Σόρκος, Στάρο, Τρουλλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιασ., Χίνος Κυρ., Χίνος Παντ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Αθητάκη, Ανδρεαδάκη, Ανδρεάδη, Ανδριανού, Αντωνιάδη, Βαλυράκη, Βλαστάκη, Βλοντάκης, Βροντάκη, Γερουλάκη, Γιανναράκη, Καλλιτσάκη, Καντιάνη Ειρ., Καντιάνη Ραφ., Καρτσωνάκη, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κληματσάκη, Κοκογιαννάκη, Κουβεδάκη, Κρητικάκη, Λεδάκη, Λειβαδιωτάκη, Λουκάκη, Ματζοράκη, Μπαδιερίτη, Μπαλολάκη, Μπασιά, Μποτωνάκη, Ναναδάκη, Παπαδοπούλου, Περάκη Γεωργία, Περάκη Φανή Κυριακή, Ριτζάκη, Σκυλουράκη, Τσεκούρα, Τζουβαδάκη, Φραγκιαδάκη, Φραντζεσκάκη, Χαζηπλή, Χαροκοπάκη, Χατζηδάκη, Χατζηπλή.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook