Ξεκινά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου – Τρεις ελληνικές συμμετοχές στην πρεμιέρα

ξεκινά-το-ευρωπαϊκό-πρωτάθλημα-στίβο-1186486

Κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες ξεκινά σήμερα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν της Πολωνίας.

Η ελληνική αποστολή βρίσκεται εκεί και όλοι τους θα περάσουν από τεστ κορωνοϊού πριν φτάσουν στα δωμάτια όπου θα διαμείνουν κατά την διάρκεια των αγώνων. Σήμερα η ελληνική αποστολή απαριθμεί τρεις ελληνικές συμμετοχές, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Πρώτος αγωνίζεται ο Μίλτος Τεντόγλου ο οποίος μαζί με τον Αλέξη Περιστέρη θα συμμετέχουν στον προκριματικό του μήκους (20:08). Ο Τεντόγλου πάει με φιλοδοξίες για ένα χρυσό μετάλλιο στην διοργάνωση, καθώς θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2019. Εχει ωστόσο ενοχλήσεις στο γόνατο και αυτό ίσως επηρεάσει την προσπάθειά του.

Στον τελικό του μήκους θα συμμετάσχουν όσοι πετύχουν το όριο των 8,00 μ. ή οι οκτώ καλύτεροι σε περίπτωση που ο αριθμός δεν συμπληρωθεί με την επίδοση του ορίου

Οσον αφορά την τρίτη ελληνική συμμετοχή, είναι αυτή του Ανδρέα Δημητράκη στα 1.500 μ. (21:20) όπου από τους 51 που θα ξεκινήσουν στον προκριματικό θα συνεχίσουν οι δύο από κάθε σειρά και οι τέσσερις καλύτεροι χρόνοι στο σύνολο των τεσσάρων σειρών.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν από τα κανάλια της ΕΡΤ3 και τα κανάλια ΕΡΤ Sports στην δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, ERTFLIX.

 iefimerida.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook