Σήμερα ξεκινά το Chania Rock Festival: Τι ώρα θα βγει ο Γιάννης Αγγελάκας στη σκηνή και τι ώρα οι Sisters of Mercy

σήμερα-ξεκινά-το-chania-rock-festival-τι-ώρα-θα-βγει-ο-γι-1496111

Ξεκινά την Κυριακή 31 Ιουλίου το Chania Rock Festival, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Νότιας Ευρώπης και, φυσικά, της Ελλάδας, το οποίο γιορτάζει φέτος τα 20α του γενέθλια.

Τις δύο μέρες του φεστιβάλ, θα εμφανιστούν στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου σπουδαία ονόματα από τη διεθνή κι εγχώρια rock σκηνή

Κυριακή 17.30 – 18.15 Την πρώτη μέρα θα ανοίξουν οι νικητές του φετινού διαγωνισμού «Γιώργος Μανουσέλης», οι BAD HABITS από την Αθήνα. Κεφάτο rock ‘n’ roll με γυναικεία φωνητικά και πολύ κέφι από μια μπάντα που ήδη έχει κάνει αίσθηση με τις εμφανίσεις της.

18:40 – 19:15 Στη σκηνή ανεβαίνουν οι ανατρεπτικοί FRENZEE από το Ηράκλειο. Είναι οι νεότεροι γόνοι της μεγαλύτερης μουσικής φαμίλιας της Κρήτης, με την Απολλωνία στα φωνητικά και τα ήδη γνωστά Ξυλουράκια μαζί της που αφήνουν τα παραδοσιακά όργανα στην άκρη για να παρουσιάσουν την επερχόμενη δουλειά τους.

20.00 – 22:00 Ένας από τους σημαντικότερους, πιο ανήσυχους, αλλά και πιο επιδραστικούς Έλληνες καλλιτέχνες. Ο λόγος για τον τεράστιο ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ, ο οποίος παίρνει τη μπάντα του, τους 100°C, και εμφανίζεται στη σκηνή του Chania Rock Festival, ύστερα από 8 ολόκληρα χρόνια!

22:30 – Οι θρυλικοί SISTERS OF MERCY, οι αδιαμφισβήτητοι ηγέτες του σκοτεινού rock και ολόκληρης της gothic και dark κουλτούρας, ένα από τα σημαντικότερα σχήματα της post punk σκηνής και ίσως το μεγαλύτερο όνομα που έχει εμφανιστεί ποτέ στο Chania Rock Festival.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 

17:30 – 18:00  Την ημέρα θα ανοίξουν TIDAL SHOCK από το Ηράκλειο με το Space Rock στα καλύτερά του

18:15 – 18:45  Στη σκηνή ανεβαίνει για πρώτη φορά μια πολυεθνική ένωση σπουδαίων μουσικών, οι SKANDAL AND THE BAD MEN που θα παρουσιάσει κομμάτια από το επερχόμενο album.

19:00 – 20:00  Ο BLAZE BAYLEY, πρώην τραγουδιστής του μεγαλύτερου –ίσως- heavy metal σχήματος, των IRON MAIDEN, 8 χρόνια ύστερα από την ισοπεδωτική του εμφάνιση στο Chania Rock Festival 2014. Θα παρουσιάσει αποκλειστικά τραγούδια από την περίοδο που ήταν frontman στους IRON MAIDEN, μία εμπειρία που απαγορεύεται να χάσει οποιοσδήποτε λάτρης της σκληρής μουσικής.

20:20 – 21:30 Οι PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS (PLAYS MOTORHEAD). Το μεγαλύτερο hard rock n’ roll σχήμα όλων των εποχών, είναι αναμφισβήτητα οι MOTORHEAD. Πέρα από τον Lemmy, το μακροβιότερο μέλος του σχήματος υπήρξε ο κιθαρίστας Phil Campbell, ο οποίος έπαιξε στο σχήμα επί 32 συναπτά χρόνια και 16 στούντιο δίσκους. Έχει συνθέσει διαχρονικούς ύμνους όπως: “Killed by death”, “Orgasmatron”, “Rock n’ roll”, “I don’t believe a word”, “Whorehouse blues”, “Deaf forever” και πάρα πολλά άλλα σημαντικά τραγούδια. Την 1η Αυγούστου, θα δώσει το παρόν στο Chania Rock Festival, όπου θα παίξει αποκλειστικά τραγούδια των MOTORHEAD!

22:00 Headliners της δεύτερης μέρας του φεστιβάλ θα είναι οι 1000MODS.

Το συγκρότημα που αναβιώνει τον rock ήχο των ένδοξων 90s με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχει κυκλοφορήσει τέσσερις δίσκους, εκ των οποίων το ντεμπούτο τους, “Super Van Vacation”, θεωρείται από τους κλασικότερους heavy rock δίσκους όλων των εποχών κι έχει περιοδεύσει εκτενώς ανά τον κόσμο έχοντας ανέβει στη σκηνή πολύ μεγάλων φεστιβάλ, όπως το Hellfest, το Copenhell ή το Desertfest.

Κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, προξενεί φρενίτιδα στον κόσμο και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στη σκηνή του Chania Rock Festival, την πρώτη νύχτα του Αυγούστου.

Και φέτος, μόνο Κρήτη, μόνο Χανιά!

Εισιτήρια προπωλούνται σε όλη την Κρήτη, την Αθήνα αλλά και online!

Στα Χανιά μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο της Α μέρας με 25€ και της Β, με 20€ από τα παρακάτω σημεία:

BARFLY , AVALON , ΕΛΛΗ , ΘΡΙ , ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ , MAMOUTH , ΝΑΝΑΔΑΚΗΣ TRAVEL , ΚOΣΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜ. ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗΣ, OPTONET XATZΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Παλαιόχωρα), LOTOS (Σούγια), BALOS TOURS (Kίσσαμος), RAGNAROK (Πλατανιάς), POSTO DI CAFÉ (Καβρός)

Ανακοίνωση για τα ONLINE TICKETS:

Οι κάτοχοι online εισιτηρίων θα μπορούν να παραλάβουν τα φυσικά εισιτήριά τους από το κιόσκι στην είσοδο του festival.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τις 16.00 για την διευκόλυνση του κοινού και θα χρειαστεί η επίδειξη του αριθμού παραγγελίας.

Η είσοδος στον χώρο θα γίνεται με την παρουσίαση φυσικού εισιτηρίου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook