Ξεκινά η διάθεση προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ από τον Δήμο Χανίων

ξεκινά-η-διάθεση-προϊόντων-σε-δικαιού-1583903

Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα η διανομή ειδών παντοπωλείου των δικαιούχων ΤΕΒΑ από το Δήμο Χανίων, όπως ενημερώνει με ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή ΤΕΒΑ / FEAD» θα πραγματοποιηθεί η 17η διανομή ειδών παντοπωλείου και ειδών ατομικής και οικιακής υγιεινής (ελαιόλαδο, ζυμαρικά, παξιμάδια, ρύζι, γάλα, όσπρια, σαμπουάν, υγρό πιάτων, σκόνη πλυντηρίου, καθαριστικά γενικής χρήσης, είδη προσωπικής και γυναικείας υγιεινής).

Δικαιούχοι είναι μόνο οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, όπως έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με την εφαρμογή του ΚΕΑ.

Η διανομή στους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί τμηματικά από τον χώρο της αποθήκης του Δήμου Χανίων στη ΡΕΓΓΙΝΑ (Κύπρου 8) τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, 08:30- 13:30, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, 08:30-13:30 και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, 08:30-13:30.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες (ημερομηνία, ώρα), που θα τους αποσταλούν με sms, καθώς επίσης και να προσκομίσουν οπωσδήποτε το ΑΜΚΑ τους.

Λόγω του μεγάλου όγκου των προϊόντων διανομής, οι δικαιούχοι θα πρέπει να φροντίσουν για τη μεταφορά τους, κρατώντας κατάλληλη αποσκευή (τσάντα, καροτσάκι, καλάθι κ.α.).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook