Ξεκαρδιστικός Αντετοκούνμπο: Τσακώνεται στα αποδυτήρια για την Τζένιφερ Ανιστον: Είναι Ελληνίδα, τη λένε Αnastasakis | Video

ξεκαρδιστικός-αντετοκούνμπο-τσακών-1111274

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτός από ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς είναι και η… ψυχή των αποδυτηρίων.

Φέτος, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών της πανδημίας του κορωνοϊού, το ΝΒΑ δημιούργησε τη «φούσκα» του Ορλάντο. Εκεί, στις γιγαντιαίες εγκαταστάσεις της DinseyWorld, οι ομάδες παρέμειναν καθ’ όλη τη διάρκεια των μετά κορωνοϊού υποχρεώσεών τους.

Πλέον, έχοντας αποκλειστεί από τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας από τους Μαϊάμι Χιτ, το κανάλι των Μιλγουόκι Μπακς στο You Tube δημοσιεύει το συγκεντρωμένο «backstage» υλικό που διαθέτει και είναι απολαυστικό.

Σε ένα σημείο του τελευταίου βίντεο που ανέβασαν τα «Ελάφια», ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με αφορμή την αναφορά ενός συμπαίκτη του στην Τζένιφερ Ανιστον, λέει σε όλους πως είναι Ελληνίδα.

Μάλιστα, αρχικά δεν τον πιστεύει ούτε ο αδελφός του, Θανάσης. Στη συνέχεια όμως επιστράτευσε το… Google, λέγοντας σε όλους πως η Τζένιφερ Ανιστον έχει ελληνική καταγωγή από την πλευρά του πατέρα της και το επώνυμό της είναι «Anastasakis».

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο από το 4:50 του βίντεο και έπειτα.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook