Ξέφυγε ο Άδωνις: Δε μειώνουμε τον ΕΦΚ στα καύσιμα για να μην ευνοηθούν όσοι έχουν Porshe – Ο φτωχός θα βγάλει το μήνα με επίδομα

ξέφυγε-ο-άδωνις-δε-μειώνουμε-τον-εφκ-στ-1301986

Έξω από τα ρούχα του βγήκε για ακόμα μία φορά ο Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος σε μία ακόμη τηλεοπτική του εμφάνιση, πάσχιζε να εξηγήσει γιατί η κυβέρνηση δεν μειώνει έστω και προσωρινά τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης την στιγμή που οι τιμές στα καύσιμα έχουν εκτοξευθεί και αναμένεται να αυξηθούν κι άλλο.

Κατά την χθεσινή του εμφάνιση λοιπόν, στον Ant1 και στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”, ο υπουργός Ανάπτυξης έλυσε την απορία σε όσους αναρωτιούνταν δίνοντας μια άκρως λογική και πειστική απάντηση… μα για να μην ωφεληθούν οι πλούσιοι και όσοι έχουν πόρσε καγιέν.

Μάλιστα δε δίστασε να «πουλήσει» ακόμα και την ιδεολογία για να στηρίξει το αφήγημα, λέγοντας πως «Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τη μείωση του φόρου κατανάλωσης τον καθιστά μη αριστερό κόμμα. Δεν είναι αριστερό αυτό που λένε, είναι καραγκαγκά δεξιό», παρερχόμενος πως η αριστερά είναι με το λαό και η Δεξιά με τους πλουσίους.

Υπενθυμίζεται πως και ο Θεόδωρος Σκυλακάκης είχε κάνει μια ανάλογη δήλωση για τους φόρους στα καύσιμα λέγοντας πως τα καύσιμα τα χρησιμοποιούν λιγότερο τα φτωχά νοικοκυριά διότι δεν έχουν αυτοκίνητο. «Οπότε, να κάνουμε μια μείωση φόρου που θα ωφελεί τους πιο πλούσιους και θα αφήνει τελείως απροστάτευτους τους φτωχότερους, φαίνεται παράλογο» είχε αναφέρει ο κ. Σκυλακάκης.

Πηγή: documentonews.gr

One thought on “Ξέφυγε ο Άδωνις: Δε μειώνουμε τον ΕΦΚ στα καύσιμα για να μην ευνοηθούν όσοι έχουν Porshe – Ο φτωχός θα βγάλει το μήνα με επίδομα

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΖΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΣΣΑ ΦΡΑΝΤΣΕΖΑ Η ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ, ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΧΑΖΟ-ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΩΜΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ??????
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ.
    Υ.Γ.: ΑΔΩΝΙ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΛΕΞΗ: ΒΕΝΖΙΝΗ+ΑΔΙΚΟ.
    Υ,Γ,2: ΑΔΩΝΙ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook