Ξέφραγο αμπέλι το Nοσοκομείο Χανίων – Παρκάρουν όπου βρουν, γιατί… μπορούν | Photos

ξέφραγο-αμπέλι-το-nοσοκομείο-χανίων-π-1279015

Επιμένει το πρόβλημα το πάρκινγκ στο Νοσοκομείο Χανίων, επιμένουν και τα «καβαλήματα» σε κάθε ευκαιρία.

Έτσι και το αγροτικό της φωτογραφίας, που έπιασε την… καλή τη θέση μπροστά στην πύλη, αφού μπορεί φυσικά, δεδομένου οτι είναι γνωστό τοις πάσι οτι έλεγχοι δεν γίνονται ούτε κλήσεις κόβονται στο Νοσοκομείο.

Αντίστοιχα κι ένας οδηγός πιο… βραδινός, που ενώ θα μπορούσε να βρει κανονικό πάρκινγκ, άφησε το αμάξι του οριζοντίως πάνω στις θέσεις ΑΜΕΑ γιατί… έτσι.

Σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, ειδικά στο νοσοκομείο, θα προταχθεί οτι επρόκειτο για επείγον περιστατικό. Επείγον περιστατικό είναι και ο… σεβασμός.zarpanews.gr

3 thoughts on “Ξέφραγο αμπέλι το Nοσοκομείο Χανίων – Παρκάρουν όπου βρουν, γιατί… μπορούν | Photos

  1. Ολη την ευθυνη για αυτο το ΧΑΛΙ την φερουν οι αρχιτεκτονες του νοσοκομειου που δεν μεριμνησαν για τους τροπους προσβασης των πολιτων στο νοσοκομειο.Εδωσαν προτεραιοτητα σε χωρους «πρασινου»για να ειναι «οικολογικα ενταξει» και δεν σκεφτηκαν οτι προκειται για νοσοκομειο που ο κοσμος παει οχι για ψυχαγωγια ,αλλα επειδη εχει ζορε. Θα μου απαντησουν οτι υπαρχει χωρος παρκαρισματος.Και τους ρωτω: Ρε ασπουδαστοι παντογνωστες ενας ηλικιωμενος ,ενας τραυματιας ,ενας πονεμενος, η σε περιπτωση δυνατου ηλιου ,ψυχους η νεροποντης ,πως θα περπατησει ασκεπης τα 200-300 μετρα για να μπει μεσα?Αλλο να σχεδιαζεις παρκακια και κηπους και αλλο νοσοκομεια.
    Οσο αφορα τους νεοελληνες καφρους ειναι μια παραμετρος που πρεπει να συνυπολογιζεται και σιγουρα υπαρχουν πολυ δραστικοι τροποι αντιμετωπισης.Τα πραγματα ομως αφηνοται στην τυχη τους και υπομονη μεχρι τηνεπομενη καφριλα…….

  2. Σε καμία περίπτωση δε δικαιολογείται τέτοια γαϊδουριά.
    Χρειάζεται πάντως να επισημάνουμε τον εντελώς ανόητο σχεδιασμό πάρκιγκ του νοσοκομείου, που δεν δικαιολογείται για κτίριο 20ετίας.

    Είναι δυνατόν οι θέσεις στάθμευσης του κοινού να βρίσκονται εκατοντάδες μέτρα μακριά από τις εισόδους, με ανηφορική διαδρομή μέσα στον ήλιο, χωρίς ράμπες με σκαλιά παντού, το χειμώνα γεμάτη λάσπες και ενίοτε με αγέλες αδέσποτων;
    Λες και όσοι πηγαίνουν στο νοσοκομείο είναι 20ρηδες φοιτητές και αθλητές, λες και τα Χανιά δεν έχουν ντάλα ήλιο 5 μήνες το χρόνο, λες και οι άνθρωποι πηγαίνουν στο νοσοκομείο μόνο με ταξί & ασθενοφόρα… Και όλα αυτά ενώ έχει άφθονο χώρο! Απαράδεκτος σχεδιασμός, για ειδικό βραβείο οι κατασκευαστές!

    Επαναλαμβάνω πάντως ότι όλο αυτό δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τέτοιες γαϊδουριές.

  3. Η ασφαλεια του Νοσοκομειου στην πυλη και εντος του νοσοκομειου γιατι ακριβως ειναι εκει?Δεν ειναι στην αρμοδιοτητα να καλεσει την τροχαια?
    Αφηστε λιγο τα κινητα σας και κοιταξτε την δουλεια σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook